Gazete Vatan Logo

No: 309 34. bölümünde Onur ile Lale barışacak mı?

No: 309 34. bölümüyle bu akşam Fox TV ekranlarında olacak. No: 309'un yeni bölümünde Onur Lale ile barışabilmek için uğraşıyor, Lale ise inada devam ediyor. Peki ikili barışacak mı yoksa onları ayırmak için uğraşanlara fırsat mı verecek? Tüm cevaplar bu akşam No: 309'da olacak.

No: 309 34. bölümünde Onur ile Lale barışacak mı?

FOX kanalının romantik komedi dizisi No: 309 Çarşamba akşamları izleyicileriyle buluşuyor. Bu akşam 34. yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan No: 309'da Lale ve Onur'un arasındaki soğukluğu fırsat bilenler planlar yapıyor, peki bu planlar grçekleşecek mi? Lale ile Onur ailelerine mutlu olduklarına dair rol yapmaya devam etse de birbirlerine de yakınlaşmaya başlarlar. Tüm gelişmeler bu akşam No: 309'da olacak.

NO: 309 34. BÖLÜM FRAGMANI

NO: 309 34. BÖLÜM ÖZETİ

Onur ve Lale ailelerine rol yapmaya devam etmektedir. Onur Lale’nin gönlünü almak için her yolu denerken, sözleşmeyi iptal etmekte de kararlıdır. Bunu duyan Yıldız engel olmak için Lale’yle konuşmaya karar verir. Betül ve Erol ise bu durumdan faydalanıp Onur ve Lale’yi ayırmak için yeni planlar içine girerler. Bu sefer başarılı olabilecekler midir?