Gazete Vatan Logo

No: 309 30. bölümünde Emir bebek dünyaya gözlerini açıyor!

No: 309 30. bölümüyle bu akşam Fox TV ekranlarında olacak. No: 309'un yeni bölümünde Betül kötü bir plan yaparken beklemediği bir şekilde kendi tuzağına düşecek. Emir bebeğin dünyaya gelmesi ile sevgi dolu anlar yaşanacak. No: 309 bu akşam...

No: 309 30. bölümünde Emir bebek dünyaya gözlerini açıyor!

No: 309'un 30. bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309'da Lale'ye sürpriz bir baby shower partisi hazırlanıyor. Asıl sürprizi ise parti sonrasında Lale yapıyor, Emir bebeğin doğmasıyla her şey değiiyor. Hem duygusal hem de kahkaha dolu sahnelerin yaşandığı No: 309 bu akşam Fox TV'de olacak.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı No: 309 dizisi Çarşamba günleri saat 20:00'da FOX'ta yayınlanıyor.

NO: 309 30. BÖLÜM FRAGMANI

NO: 309 30. BÖLÜM ÖZETİ

No: 309 dizisinin yeni bölümünde; Lale ve Onur arasındaki sıkıntılar çözülmüştür. Bu durumdan habersiz olan Şerife, Yıldız'a konudan bahseder. Lale ile Onur, Emir’in odasını düzenlemek için alışveriş yapmaya karar verir. Yıldız ve Songül’ün de geleceğini öğrenen Betül de katılmak ister fakat planları beklediği gibi gitmez. Nergis ve Nilüfer'in herkesi organize ettiği Lale için sürpriz bir baby shower partisi hazırlanır. Partinin sonunda Lale herkese bir sürpriz yapar.

NO: 309 HİKAYESİ

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar.

Haberin Devamı