Gazete Vatan Logo

No: 309 27. bölümünde Onur bitterli çileği itiraf ediyor!

No: 309 27. bölüm fragmanları yayınlandı. No: 309'un yeni bölümünde Lale ile Onur arasında kıskançlık yüzünden gerginlik yaşanıyor. Onur'un bitterli çileği itiraf edeceği No: 309'un yeni bölümü bu akşam Fox'ta...

No: 309 27. bölümünde Onur bitterli çileği itiraf ediyor!

No: 309 yeni bölümüyle izleyicileri kahkahaya boğacak. No: 309'da Lale'nin kıskançlık krizleri komik sahnelere neden olacak. Onur ise bu durumdan oldukça rahatsız bir şekilde Lale ile konuşmaya karar verir. Peki ikili arasındaki ilişki nasıl devam edecek? Hepsi bu akşam No: 309'un yeni bölümünde olacak.

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği No: 309'un başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı gibi isimler yer alıyor. No: 309 Çarşamba akşamları saat 20:00'de Fox'ta yayınlanıyor.

NO: 309 27. BÖLÜM FRAGMANI


NO: 309 27. BÖLÜM 2. FRAGMANI

NO: 309 27. BÖLÜM ÖZETİ

Lale’nin odasını karıştırırken çekilen görüntülerini izleyen Onur hayal kırıklığına uğrar ve Lale’ye tepki gösterir.. Buna çok üzülen Lale yaptıklarına pişman olur ve Onur’un gönlünü almaya, aralarını düzeltmeye çalışır. Ama yine aksilikler peşlerini bırakmaz.. Olumsuz gibi gözüken olaylar silsilesi, aslında Onur ve Lale aralarındaki bağı daha da güçlendireceklerdir.. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Lale gördüğü fotoğraftan sonra bitterli çileğin kim olduğunu merak eder ve araştırmaya başlar.. Bu konuda ona en büyük desteği Nilüfer verir birlikte hareket ederler. Onur’un da aklı hala odaya gelen çilektedir. O da bunu kimin gönderdiğini bulmaya çalışır. İkisinin de yolu çiftlik evinde kesişir. Bu arada Nergis ve Samet’i birlikte yakalayan Songül çok sinirlenir ve böyle bir şeyi sakladıkları için kızlarına tavır alır. Bu sefer Songül’ün gönlünü almak kızlar için kolay olmayacaktır. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!