Gazete Vatan Logo

Nazım Salur kimdir, nereli, kaç yaşında? Nazım Salur’un biyografisi!

Kurye sipariş götürdüğü yerde bulunan piyanoyla Mozart’ın Türk Marşı bestesini çaldı.  Firmasının kurucusu Nazım Salur, konu ile ilgili "Böyle bir yeteneğe destek olacağız, şirkete davet ettik" dedi. Peki, Nazım Salur kimdir, nereli, kaç yaşında?

Nazım Salur kimdir, nereli, kaç yaşında? Nazım Salur’un biyografisi!

Özel bir firmada kurye olarak çalışan bir kişi sipariş teslimatı yaptığı yerde piyanoyu görünce izin istedi ve piyanonun başına geçip Mozart’ın Türk Marşı’nı çaldı. O anları cep telefonuna kaydeden bir kişi mini konseri sosyal medyada paylaşınca, firmanın sahibi Nazım Salur da açıklama yaptı. Salur, “Bravo, arkadaşımızla konuştum. Hiç ders almadan kendisi öğrenmiş. Böyle bir yeteneğe mutlaka destek olacağız. Yarın şirkete davet ettik” dedi.

Nazım Salur kimdir, nereli, kaç yaşında?

Getir mobil uygulamalarının kurucusu. 1986'da Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra mobilya imalatında ve kullanılan endüstriyel tesislerin satışında aracılık yapan çeşitli şirketler kurdu.

Nazım Salur, Getir'den önce taksi çağırma uygulaması BiTaksi şirketini kurdu. Nazım Salur'un teknoloji alanındaki ikinci girişimi Getir, Haziran 2015'te hizmete girdi.

Bine yakın ürünü, 7/24 kullanıcıya ulaştıran akıllı telefon uygulaması Getir, ortalama 10 dakikayı bulan teslimat süresi ile dünyada bir ilke imza attı. Nazım Salur, 20 yılı aşkın süredir seri girişimcilik yapıyor.

Haberin Devamı