Gazete Vatan Logo

Müzekart GNS başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz müzekart başvurusu nereden yapılır? 18-25 yaş arasına ücretsiz müzekart!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan 18-25 yaş arası gençlere ücretsiz müzekart hediye! Başvurular başladı. Bakanlık, Müzekart GNS başvurularını “Genç Ne Sever” platformu üzeirnden alıyor. Müzekart GNS ile 300’den fazla müze ve ören yerini 1 Temmuz – 1 Ekim tarihleri arasında ziyaret edebilme imkanı tanıyor. Peki, Müzekart GNS başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz müzekart başvurusu nereden yapılır? İşte detaylar…

Müzekart GNS başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz müzekart başvurusu nereden yapılır? 18-25 yaş arasına ücretsiz müzekart!

Gençlik ve Spor Bakanlığı duyurdu! 18-25 yaş arası gençlere ücretsiz müzekart! Başvurular alınmaya başlandı. Gençler için hayata geçirilen proje 300’den fazla müze ve ören yerini 1 Temmuz – 1 Ekim tarihleri arasında ziyaret edebilme imkanı tanıyor. Peki, Müzekart GNS başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz müzekart başvurusu nereden yapılır? İşte detaylar…

MÜZEKART GNS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Genç Ne Sever” platformu üzeirnden Müzekart GNS başvurusu yapılabilecek.

ÜCRETSİZ MÜZEKART BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

MÜZEKART GNS NEDİR?

Müzekart GNS; 18-25 yaş arasındaki tüm gençlerin “Genç Ne Sever” platformu tarafından hediye edilen, 300’den fazla müze ve ören yerini 1 Temmuz – 1 Ekim tarihleri arasında ziyaret edebilme imkanı sağlayan dijital bir karttır.

“GENÇ NE SEVER?” PLATFORMU NEDİR?

Genç Ne Sever? (GNS) platformu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilmiş, gençlere kültür, sanat, spor, seyahat fırsatlarını sunmak ve gençlerin sosyalleşmelerine destek sağlamak için oluşturulmuş bir platformdur.

Haberin Devamı

Platform kapsamında etkinlikler için düzenli olarak biletler temin edilmekte, ardından başvuru için online kayıtlar başlatılmaktadır. Gençler tarafından ilgi gören etkinliklere çekilişler düzenlenmekte, temin edilen sayıda bilet e-posta aracılığıyla gençlere iletilmektedir.