Gazete Vatan Logo

Müge Anlı programı neden bitti? Müge Anlı neden yayınlanmıyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bant yayınları ile devam ediyor. 6 Nisan'dan bu yana canlı yayınını sonlandıran Müge Anlı internette merak ediliyor. Pek çok kişi Müge Anlı programı neden bitti? Müge Anlı neden kaldırıldı? Müge Anlı neden yayınlanmıyor? sorularını aratıyor. İşte Müge Anlı proramı ile ilgili merak edilenler...

Müge Anlı programı neden bitti? Müge Anlı neden yayınlanmıyor?

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren Müge Anlı bir süredir canlı yayınlarına devam etmiyor. Bant yayınlarına devam eden Müge Anlı seyircisi tarafından merak ediliyor. İnternette sıklıkla Müge Anlı programı neden bitti? Müge Anlı neden kaldırıldı? Müge Anlı neden yayınlanmıyor? soruları sıklıkla araştırılıyor. İşte Müge Anlı'nın programı ile ilgili merak edilenler...

Cinayet dosyaları ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren Müge Anlı, programı ile gündem olmaya devam ediyor. Faili meçhul cinayetler, kayıp dosyaları, cinayete kurban kişileri ve kayıpların tüm yaşamlarını mercek altına alan Müge Anlı bir süredir canlı yayınlarını yapmıyor. En çarpıcı dosyaların bant yayınları ise ekranlara gelmeye devam ediyor. Pek çok kişi için programın canlı yayınlanmaması merak konusu oldu.

MÜGE ANLI NEDEN YAYINLANMIYOR?

Müge Anlı programa ara verdiğini şu sözlerle duyurdu: “Ekranda kalmak istiyorum ve sizlerle beraber olmak istiyorum ama gün gün belirli kısıtlamalar artıkça çok istememize rağmen canlı olarak ekranda bulunamayabiliriz. Gelmek isteyeni davet edememek fırsat eşitsizliğine de neden oluyor. Ekranı boş bırakmayız, sevdiğiniz programlardan kolajlar hazırlarız. Sizlerle beraber oluruz. Ekranda değiller, aman hastalandılar mı diye bir şey aklınıza gelmesin. İnşallah sağlıkla, mutlulukla, huzurla yeniden beraber olabiliriz.”

Haberin Devamı

Koronavirüs sebebi ile tedbir amaçlı bir süre canlı yayınlarına ara veren Müge Anlı'nın ekranlara ne zaman döneceği henüz bilinmiyor.