Gazete Vatan Logo

Müge Anlı Derya Yalçınkaya kimdir? Selim Yalçınkaya olayı nedir? Derya Yalçınkaya'nın mesajları deşifre oldu, soruşturma derinleşti!

23 yaşındaki eşi Selim Yalçınkaya'nın ölümü sonrasında hakkında aramalar artan Derya Yalçınkaya en son mesajların ifşa olmasıyla gündeme geldi. Sosyal medya hesabından 'ölüler de güler' etiketiyle ile bir video paylaşan, sonrasında ihanet yazışmalarıyla izleyenleri şokey eden Derya Yalçınkaya olayı merak ediliyor.

Müge Anlı Derya Yalçınkaya kimdir? Selim Yalçınkaya olayı nedir? Derya Yalçınkaya'nın mesajları deşifre oldu, soruşturma derinleşti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ankara'da evinin garajında başına sert bir cisimle vurulmuş halde ölü bulunan Selim Yalçınkaya'nın ölümü aydınlatılamaya çalışılıyor. Video sonrasında ihanet yazışmalarının çıkması Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturmayı derinleştirmesine neden oldu.

Derya Yalçınkaya olayı: Mesajlar deşifre oldu, soruşturma derinleşti!

Ankara'da evinin garajında başına sert bir cisimle vurulmuş halde ölü bulunan 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya cinayetinde eski eş Derya'nın, Selim'in öldüğü gün sosyal medya hesabından 'ölüler de güler' etiketi ile bir video paylaştığı ortaya çıkmıştı. Sonrasında ihanet yazışmaları deşifre oldu.

Ankara'nın Mamak ilçesinde 11 Ağustos'ta meydana gelen olayda 23 yaşındaki bir çocuk babası Selim Yalçınkaya evinin garajında ölü bulundu. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Yalçınkaya'nın başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü tespit etti.

Yalçınkaya'nın ailesi eski gelinleri Derya Yalçınkaya'dan şüphelenerek cinayeti kendisinin işlemiş olabileceğini iddia etti.

Haberin Devamı

Derya'nın Selim'in öldüğü gün "ölüler de güler" etiketiyle sosyal medya paylaşımları ortaya çıkarken, daha sonra da ihanet yazışmaları ifşa oldu.

Müstehcen mesajları ve paylaşımlarıyla gündem de olan Derya son olarak da "Öyle fotoğraflar yok" demesine rağmen başka bir erkekle görüntülü konuşurken çekilen fotoğrafları çıktı. Derya "Erdoğan'la o fotoğrafım var benim. Mahkemede yalan söyledim" derken, Selim'in eski eşi tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Müge Anlı, "Derya senin bu karı koca mesajların var. Ben senin 2 katın yaşındayım. Ben hiç kimseyle böyle konuşamam, ne eşimle konuşabilirim, ne bir kız arkadaşımla konuşabilirim...

Hele ki eşime bu kadar böyle yaşadığım ilişkinin ayrıntılarını anlatmak. Kızım siz ne yiyip ne içiyorsunuz?" sözlerini kullandı.

İhanet mesajlarını kabul eden Derya Hanım "Ben kocamla her şeyi konuşuyordum. Psikolojim bozuktu. Benim attığım mesajları kırpmışlar. Adıma sahte hesaplar açılmış, ben bunları bu şekilde yazmamıştım" dedi. Canlı yayında sinirlerine hakim olamayan Anlı, sözlerine şöyle devam etti: "Sen bunları yazarak neyi hedefliyordun? Gelsin seni öldürsün mü gitsin o adamı mı öldürmesini hedefliyordun? Şu yaştaki halimle, özgürlüğü seven biri olarak söyleyeyim, kocam bunları yazsa bilmiyorum gözüm görür mü. Senin kafan kırık mı? Amacın ne?"

Haberin Devamı