Gazete Vatan Logo

Mucize Doktor bu hafta yayınlanacak mı? Mucize Doktor bu akşam yeni bölüm var mı?

Corona virüsü kapsamında alınan tedbirler gereği çoğu dizi setlere ara verdi. Mucize Doktor’un hayranları da Mucize Doktor bu hafta yayınlanacak mı? Mucize Doktor bu akşam yeni bölüm var mı? sorularına cevap arıyor. Otizmi bir doktorun hayatını anlatan Mucize Doktor’un yayın TV yayın akışında yer alması yeni bölümün bu akşam yayınlanacağını düşündürdü. Mucize Doktor bu akşam var mı?

Mucize Doktor bu hafta yayınlanacak mı? Mucize Doktor bu akşam yeni bölüm var mı?

Mucize Doktor dizinin yayın akışında yer alması Mucize Doktor bu akşam var mı? var mı sorularının sorulmasına neden oldu. Dizinin hayranları Mucize Doktor’un fragmanını beklerken bu akşam dizinin 1. bölümüyle ekranlarda olacak.

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Corona virüsü tedbirleri ara verilen setlerden biri olan Mucize Doktor yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ile henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Dizinin çekimlerinin corona virüsü salgını sonrası devam edeceği düşünülüyor.

MUCİZE DOKTR’UN SON BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Damla ve Nazlı, ilk kez bir hastanın sorumluluğunu birlikte üstlenir ve direkt birbirlerine girerler. Diğer tarafta gizemli bir ziyaretçinin etkisine giren Ali, her şeye rağmen, babasını kurtarmaya karar verir. Ama bu ani karar değişimini kimse hoş karşılamaz. Köşeye sıkışan Ali babasıyla ilgili hüsranını Ferman’la birlikte çalıştıkları vakaya yansıtır. Ve manevi kardeşler, Ferman ve Ali, ciddi ciddi yolları ayırmanın eşiğine gelirler.

FOX YAYIN AKIŞI 9 NİSAN 2020

11:00 Çağla ile Yeni Bir Gün

Haberin Devamı

13:00 25 Litre

14:00 Temizlik Benim İşim

16:00 Zuhal Topal’la Sofrada

19:00 Fatih Portakal ile Fox Ana Haber

20:30 Mucize Doktor 1. bölüm

23:30 Tolgshow