Gazete Vatan Logo

Mucize Doktor 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? Mucize Doktor son bölümde neler oldu?

Mucize Doktor, dün akşam 20. Bölümüyle ekranlardaydı. Büyük bir beğeniyle izlenen Mucize Doktor, bu haftaki bölümüyle de yürekleri ağızlara getirtti. Hastaların başka bir ülkede virüs kapmasıyla Berhayat Hastanesi’ne yayılan virüs, acil kısmının karantinaya alınmasına neden oldu. Virüsün Ferman’a bulaşmasıyla birlikte kimse neler olacağını bilemiyor. Peki Mucize Doktor 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? Mucize Doktor son bölümde neler oldu? İşte detaylar…

Mucize Doktor 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? Mucize Doktor son bölümde neler oldu?

Mucize Doktor son bölümüyle dün akşam yayınlandı. Dizinin hayranları son bölümün ardından yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Hastaneye yayılan virüsle birlikte yürekler ağıza gelirken yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. Fox Tv’de yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren özellikle konusu ve oyuncu performansları beğeni toplayan Mucize Doktor 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? Mucize Doktor son bölümde neler oldu? İşte diziyle ilgili merak edilenler…

MUCİZE DOKTOR 21. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Mucize Doktor 21. bölüm 6 Şubat akşamı yayınlanacak. Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Faruk Bayhan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu Mucize Doktor dizisi beğeniyle izlenmeye devam ediyor.

MUCİZE DOKTOR 20. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yurt dışından dönen bir uçağın yolcuları hastalanmaya başlayınca hastane ekstrem önlemler almak zorunda kalır. Ama insanlar ölmeye devam eder ve son çare acil servis, içindeki bütün insanlarla birlikte karantina altına alınır. Ferman, Ali ve Nazlı da içeride mahsur kalmıştır. Ekip bir yandan içeride kalanlara sağlık hizmeti sunmaya bir yandan da salgınla mücadele etmeye uğraşır ve sonunda ekipten biri de hastalığa yakalanır.

Haberin Devamı

MUCİZE DOKTOR 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

MUCİZE DOKTOR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekâsı ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul’da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Taner Ölmez (Ali)

Onur Tuna (Ferman)

Sinem Ünsal (Nazlı)

Reha Özcan (Ali)

Hazal Türesan (Beliz)

Özge Özder (Kıvılcım)

Murat Aygen (Tanju)

Bihter Dinçel (Selvi)

Haberin Devamı

Güneş (Korhan Erduran)

Hayal Köseoğlu (Açelya)