Gazete Vatan Logo

Mobil Uygulamadan MHRS Girişi Hastane Randevu Alma İşlemleri

MHRS girişini mobil aygıtlarınızdan yaparak hastane randevusualabilirsiniz. MHRS SSK hastane randevu işlemleri ve muayene randevu alma adımları için haberimizin detaylarına bakınız.

Vatandaşların daha rahat bir şekilde sağlık hizmetlerinden yararlanması amacıyla oluşturulan randevu sistemi, farklı platformlar üzerinden de erişilebilmektedir. Bu bakımdan sadece internet üzerinden ya da Alo 182 hattı aracılığı ile değil, akıllı telefonlardaki uygulamalar üzerinden de SSK randevu alabilirsiniz. Böylece sağlık sorununuz için yaptıracağınız tedavi için gün ve saat alarak, beklemenize gerek kalmadan sağlık kurumlarına gidebilir ve tedavi olabilirsiniz.

SSK RANDEVU

HASTANE RANDEVU ALMA

SGK tarafından sağlanan sigorta hizmetlerinin yanında SSK randevu sayesinde de tüm işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. Alacağınız randevular tamamen ücretsizdir ve aldığınız randevular için ücret ödemenize gerek yoktur. Fakat sadece Alo 182 üzerinden yapacağınız randevu işlemlerinde, tarifeniz üzerinden ücretlendirme yapılmaktadır. Bu nedenle randevu işlemleri için ücret ödemek istemeyen vatandaşların Alo 182’yi kullanmaması gerekmektedir.

Mobil uygulamalar üzerinden randevu işlemlerinizi yapmak için ilk olarak uygulama marketlere girerek MHRS Mobiluygulamasını indirmeniz gerekmektedir. T.C: Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan resmi uygulamaları indirmeniz ve telefonunuza kurmanız gerekmektedir. Böylece üye giriş yaparak istediğiniz zaman mobil uygulamalar üzerinden SSK randevu alma imkanına sahip olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gerek telefon gerekse de online olarak alacağınız randevular arasında herhangi bir fark bulunmamaktadır. Yapacağınız işlemler sonucunda aynı şekilde randevu alacağınız için herhangi bir tereddüt etmeden hangi randevu alma yöntemi kolay geliyorsa, o yöntemi tercih edebilirsiniz. Ayrıca sadece randevu almak için değil, aldığınız randevuları iptal etmek istediğinizde de aynı kanallar üzerinden randevularınızı görüntüleyerek randevu iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Tüm bu bilgiler dahilinde 2015’in Şubat ayından itibaren kullanıma sunulmuş olan MHRS mobil uygulamasından yararlanabilirsiniz. Üstelik sadece telefon değil, tabletlere de kurabileceğiniz uygulama sayesinde tüm platformlardan randevu sistemine erişim sağlamanız mümkün olacaktır. Sunulan hizmetlerden tüm T.C. vatandaşları yararlanabilmektedir. Randevu alırken yaşadığınız sorunlar için Alo 182 üzerinden yardım alabilir, çağrı merkezinden sorununuz için uygun bir çözüm bulabilirsiniz.

Haberin Devamı