Gazete Vatan Logo

Milli Piyango bileti ne kadar? 31 Aralık 2021 tarihli çeyrek, yarım, tam bilet fiyatı kaç lira, nereden alınır?

Milli Piyango bilet fiyatları ve ikramiyeleri hakkındaki sorgulamalar devam ediyor. 31 Aralık 2021 Cuma akşamı çekilecek Milli Piyango biletinin ne kadar olduğu merak ediliyor. Tam, yarım ve çeyrek bilet fiyatları çekiliş öncesinde, bilet alacak vatandaşlar tarafından arama motorları aracılığıyla araştırılıyor. Milli Piyango ikramiyesi bu yıl 120 milyon lira olarak belirlendi. Peki, Milli Piyango biletleri ne kadar? Tam, yarım, çeyrek bilet fiyatı kaç lira? 2022 Milli Piyango biletleri nereden alınır?

Milli Piyango bileti ne kadar? 31 Aralık 2021 tarihli çeyrek, yarım, tam bilet fiyatı kaç lira, nereden alınır?

Milli Piyango bileti sorgulaması, yeni yıla az bir süre kala yoğunlaştı. Büyük ikramiyenin çekileceği 31 Aralık 2021 tarihli bilet fiyatları araştırılıyor. Büyük ikramiye çekilişi, satılan bilete çıkana kadar sürecek. Sonuçlar ise çekilişin tamamlanmasının ardından Milli Piyango'nun internet sitesinde ilan edilecek. Peki, Milli Piyango bileti ne kadar? 31 Aralık 2021 tarihli çeyrek, yarım, tam bilet fiyatı kaç lira, Milli Piyango bileti nereden alınır?

MİLLİ PİYANGO BİLETİ NE KADAR, TAM, YARIM, ÇEYREK BİLET FİYATLARI?

Milli Piyango çekiliş kapsamında tam bilet 120, yarım bilet 60, çeyrek bilet 30 liradan satılacak. 

MİLLİ PİYANGO BİLETİ NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango Online internet adresi, Milli Piyango Online Şans Oyunları uygulaması, diğer online platformlardan dijital bilet olarak alabilecek.

2022 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişin büyük ikramiye tutarı, 120 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. Yılbaşında dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 670 milyon 760 bin TL olacak.