Gazete Vatan Logo

MHRS Hastane Randevu Girişi İle Doktora Not İletme

MHRS ile doktora not iletmek de mümkündür. MHRS ile alacağınız MHRS randevu ile doktora nasıl not ileteceğinizi öğrenmek için gerekli bilgiler haberdeki detaylarda.

Sağlık kurumları ile vatandaşlar arasında köprü kuran MHRS ile birlikte, kurumlardaki hasta bakılacak saatler arasındaki randevular görülerek uygun bir tarihe randevu alınabilmektedir. Her ne kadar basit bir randevu işlemleri için açılmış olsa da tüm Türkiye genelinde kullanılan randevu alma sisteminde, ihtiyaç duyulan hizmetlerin eklenmesi ile birlikte daha gelişmiş bir randevu sistemi kullanılmaya başlanmıştır. Eklenen özelliklerle ile günden güne gelişen MHRS üzerinden doktora not iletilmesi de mümkündür.

SSK RANDEVU

HASTANE RANDEVU ALMA

Sadece randevu sistemi değil, hasta ile hekim arasında iletişim kurulmasını sağlayan özel bir sistem olan MHRS üzerinden hastalar, randevu aldıkları ekran üzerinden doktora not da gönderebilmektedir. Özel bir rahatsızlığı olan ya da özel bir durumu hakkında doktoru önceden bilgilendirmek isteyen vatandaşlar, randevu alırken not bölümüne bu bilgileri yazabilirler. İstediğiniz yazarak ileteceğiniz notlar sayesinde randevunuz öncesinde doktorun da bu yönde hazırlanmasını ya da konu ile ilgili bilgilenmesini sağlayabilirsiniz. Üstelik böylece alacağınız sağlık hizmetlerinin daha hızlı bir şekilde olmasını da sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

MHRS sisteminin sadece bir özelliği olan doktora not iletme imkanından tüm vatandaşlar yararlanabilmektedir. Özellikle web üzerinden MHRSgiriş yaparak alacağınız randevularda daha rahat olarak istediğinizi yazabilir, şikayetlerinizi rahat bir şekilde doktorunuza iletebilirsiniz. Randevu alma konusunda internetin yanında alternatif durumda olan Alo 182 üzerinden alacağınız randevularda, telefonda görüşme yapacağınız çağrı merkezi temsilcisinden not iletme konusunda sorun yaşayabileceğiniz için bu tür durumlarda internet üzerinden randevu alarak notunuzu iletmeniz çok daha kolay olacaktır.

Geliştirilen not özelliği ile birlikte hasta ile doktor arasında iletişim kurulması kolaylaştırılmışken, vatandaşlar için de büyük bir kolaylık sağlanmıştır. Tüm imkanlardan ve MHRS hizmetlerinden sizler de internet üzerinden giriş yaparak ya da telefon üzerinden 182’yi arayarak sizler de ulaşabilirsiniz. Telefon ile randevu alacak vatandaşların, numaranın ücretli olduğunu unutmaması faydalı olacaktır.

Haberin Devamı