Gazete Vatan Logo

MHRS Girişi Ve Hastane Randevu Alma

MHRS giriş yaparak randevu alabilirsiniz. MHRS giriş ve hastane randevu konusunda bilgi sahibi olmayan vatandaşlar yazıdaki MHRS giriş adımlarını takip edebilir.

Vatandaşların randevu alarak sağlık hizmetlerinden yararlanması amacıyla açılan ve açıldığı ilk günden itibaren yoğun bir ilgi gösterilen MHRS portalına MHRS giriş adımlarını takip ederek giriş yapabilirsiniz. Böylece randevu alabilir ve sağlık sorunlarınız için devlet kurumları üzerinden tedavi olabilirsiniz. Online olarak hastane randevu almak için herhangi bir kriter bulunmadığı gibi kişileri sadece üye olarak sisteme giriş yapması yeterli olacaktır. MHRS giriş işlemleriniz için ilk olarak internet sitesinden Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ne giriş yapmanız gerekmektedir. Sisteme giriş yaptığınızda ekranda yer alana randevu al bağlantılarını takip etmeniz gerekmektedir. Randevu al bağlantısına tıkladığınızda ise üye giriş ekranı açılacaktır.

SSK RANDEVU

HASTANE RANDEVU ALMA

Üyelik konusunda ilk defa randevu alacak olan kişilerin işlem yapması gerekmektedir. Kimlik bilgileriniz üzerinden üyelik oluşturarak sistemden yararlanmanız için gereken üye bilgilerine sahip olabilirsiniz. Üye olan kişilerin hastane randevu alma konusunda sonraki işlemlerinde aynı üyelik üzerinden işlem yapabilmesi mümkündür. Böylece sürekli kullanacağınız ve MHRS giriş yapabileceğiniz üyelik bilgileriniz de hazır olmuş olacaktır.

Haberin Devamı

MHRS giriş yaptıktan sonra ekranda hastane randevu alabilmeniz için bir form yer alacaktır. Formu doldurarak randevu işlemleriniz tamamlayabilirsiniz. Randevu konusunda yapılacak işlemlerde MHRS giriş sonrasında hangi hastaneden hizmet alacaksanız ilk olarak o hastaneyi il ve ilçe olarak seçmeniz gerekmektedir. Ardından hastanedeki bölümler, doktorlar arasından da seçim yapmanız gerekecektir son olarak ise ilgili doktorun boş günlerine bakarak randevunuzu almanız gerekmektedir.

Açılacak olan takvim üzerinden kolay bir şekilde tarih belirleyebilirsiniz. MHRS giriş ve sonrasında randevu alma işlemleri için belirtilen adımları takip etmeniz yeterli olacaktır. MHRS giriş ile randevu alma konusunda zorlanamadan yapacağınız işlemler ile birlikte, hastanelerde kuyrukta beklemenize gerek kalmayacaktır.

Haberin Devamı

MHRS giriş işlemlerini yanında Alo 182 üzerinden de randevu alabilirsiniz. Vatandaşların telefon üzerinden hastane randevu alabilmesi amacıyla oluşturulan Alo 182 üzerinden de aynı şekilde randevu adımlarını takip etmeniz gerekir. Böylece gerek internet üzerinden gerekse de telefon üzerinden kolay bir şekilde randevu alabilirsiniz.