Gazete Vatan Logo

Meclis’te neden kavga çıktı? TBMM'de çıkan kavganın sebebi ne?

2021 bütçe görüşmeleri İçişleri ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve bağlı kuruluşların bütçeleri ile devam ederken, CHP'liler ve AKP'liler arasında kavga çıktı. Peki, Meclis’te neden kavga çıktı?

Meclis’te neden kavga çıktı? TBMM'de çıkan kavganın sebebi ne?

AK Parti ile CHP arasında bir tartışma yaşandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı’nın bütçelerinin görüşüldüğü Meclis’te tansiyon yükseldi. Peki, Meclis’te neden kavga çıktı?

Meclis’te neden kavga çıktı?

CNN Türk muhabiri Duygu Ayaz Bayram’ın aktarımına göre CHP Bursa milletvekili Erkan Aydın söz alarak kürsüde konuşmasını gerçekleştiriyordu. 1 dakika geçmişti henüz konuşmasından ancak o sırada bir tartışma çıktı. CHP sıralarından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tarafından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya laf atıldı. CHP sıralarından yükselen eleştirilerin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Bakan locasından cevap verdi. Bu cevabın ardından karşılıklı laf atışması süreci başladı.

Genel Kurul'da bu süreç yaşanırken bir anda CHP sıralarından ayağa kalkan milletvekilleri oldu. Ardından CHP Grup Başkanvekili Genel Kurul salonunu ortasına doğru yaklaştı. O sırada da AK Parti sıralarından milletvekilleri ayağa kalkarak CHP Grup Başkanvekili ve CHP milletvekillerinin olduğu yere yaklaştılar. Ve orada temas oldu milletvekilleri arasında. Yumruklaşmanın da yaşandığını söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç oturuma ara verdi. Verilen arada da tartışma devam etti.