Gazete Vatan Logo

MasterChef Türkiye 26. bölüm fragmanı yayınlandı! Kerem ambulansta...

MasterChef Türkiye heyecan dolu bir bölümde bu akşam ekrana gelecek. TV8'in ilgiyle takip edilen yarışmasında gerginlikler artıyor. Finale yaklaşırken MasterChef Türkiye'nin ilk eleme adayı kim oldu? İşte bu akşamdan sahneler...

MasterChef Türkiye 26. bölüm fragmanı yayınlandı! Kerem ambulansta...

MasterChef Türkiye 26. bölümüyle bu akşam TV8'de olacak. Biribinden farklı ve yetenekli yarışmacılarıyla dikkat çeken MasterChef Türkiye'de neler yaşanacak? Kerem ambulansta, Meltem tehlikede...

MASTERCHEF TÜRKİYE 26. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de ilk olarak takım oyunu oynandı. Takımlar Orkinos balığı ile Tuna Sashimi, Tuna Kavurma, Zencefil Soslu Tuna Steak yaptı. Kırmızı Takım kaptanı Meltem, Mavi Takım kaptanı Uğur oldu. Yarışmayı ise 3 yemeği de Kırmızı Takımdan daha iyi yapan Mavi Takım kazandı ve eleme potasından kurtulmuş oldu.

DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

MasterChef Türkiye'de takım oyununu kaybeden Kırmızı Takım oyuncuları Hakan, Mehmet, Kerem ve Meltem arasında dokunulmazlık oyunu oynandı ve dokunulmazlığı kazanan isim Kerem oldu.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Fenomen yemek yarışmasında haftanın ilk eleme adayı da belli oldu. Hakan, Meltem ve Mehmet arasında oynanan oyunu Hakan kazandı ve dokunulmazlığa ihtiyacı olmayan Hakan, bu ödülü Meltem'e verince haftanın ilk eleme adayı Mehmet oldu.

Haberin Devamı