Gazete Vatan Logo

Kurban Bayramı'nda Suriyeliler için bayram izni olacak mı? Suriyelilere ikamet sınırı getirildi mi?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı! Mahallelerde ikamet edebilecek yabancı oranı düşürülüyor. 1200 mahallenin ikamete kapatılıyor. Kurban Bayramı'nda da Suriyeliler için bayram izni ile ilgili de önemli karar alındı. Peki, Kurban Bayramı'nda Suriyeliler için bayram izni olacak mı? Suriyelilere ikamet sınırı getirildi mi? Sığınmacı sorununa karşı yeni önlemler ne? Yabancı ikamet oranı düşürüldü mü? İşte tüm detaylar…

Kurban Bayramı'nda Suriyeliler için bayram izni olacak mı? Suriyelilere ikamet sınırı getirildi mi?

Sığınmacı sorununa karşı yeni önlemler alındı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı! Yabancı ikamet oranı düşürülüyor. Kurban Bayramı’nda Suriyeliler için bayram izni uygulaması ile ilgili de önemli bir arar alındı. Peki, Kurban Bayramı'nda Suriyeliler için bayram izni olacak mı? Suriyelilere ikamet sınırı getirildi mi? Sığınmacı sorununa karşı yeni önlemler ne? Yabancı ikamet oranı düşürüldü mü? Bayramlaşmaya gidenler Türkiye’ye dönebilecek mi? İşte detaylar…

SIĞINMACI SORUNUNA KARŞI YENİ ÖNLEMLER ALINDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sığınmacı sorununa karşı yeni önlemleri açıkladı. Bakan Soylu, Suriye'den gelenlerin kamplara alınacağını sonra da geri gönderileceklerini söyledi.

SURİYELİLERE İKAMET SINIRI GETİRİLDİ Mİ?

Soylu, mahallelerdeki yabancı ikamet oranının da yüzde 25'te yüzde 20'ye düşürüleceğini ve 1200 mahallenin ikamete kapatılacağını belirtti.

KURBAN BAYRAMI'NDA SURİYELİLERE İZİN VERİLECEK Mİ?

Suriyeli sığınmacılara Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da bayramlaşıp tekrar Türkiye'ye dönme izni verilmeyecek.

Haberin Devamı