Gazete Vatan Logo

KPSS lisans soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

KPSS lisans sınavının ilk iki oturumu hafta sonu tamamlandı. KPSS lisans sınavının sona ermesinin ardından adaylar sınav soru ve cevaplarını araştırmaya başladı. KPSS alan bilgisi sınav giriş yerleri ÖSYM'nin resmi sitesinden erişime açıldı. İşte tüm detaylar...

KPSS lisans soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

KPSS lisans sınavı maratonu hafta sonu gerçekleştirilen iki oturumla başladı. Adaylar sabah saatlerinde genel kültür genel yetenek sınavında ter döktükten sonra öğleden sonra gerçekleştirilen eğitim bilimleri sınavına girdi. 14:45'te başlayan eğitim bilimleri sınavı 100 dakika sürdü. Adaylar sınavın sona ermesinin ardından sınav soru ve cevapları yayımlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki KPSS lisans sınav soru ve cevapları yayımlandı mı?

KPSS LİSANS SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI MI?

KPSS lisans soru ve cevapları için adayların meraklı bekleyişi başladı. Hafta sonu gerçekleştirilen KPSS lisan sınavının ilk iki oturumunun ardından adaylar sınav soru ve cevaplarını beklemeye başladı. ÖSYM tarafından KPSS lisans soru ve cevapları henüz erişime açılmadı.

KPSS ALAN BİLGİSİ SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYIMLANDI!

KPSS alan bilgisi sınavı için ÖSYM tarafından sınav giriş belgeleri adayların erişimine sunuldu. 28-29 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek olan alan bilgisi sınavları için adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sorgulama yapabilecek.

Haberin Devamı

KPSS ALAN BİLGİSİ SINAV GİRİŞ BELGELERİ İÇİN TIKLAYINIZ