Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur yeni bölümde tansiyon yükseliyor!

Kısmetse Olur 376. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının ilgi ile takip edilen gündüz kuşağı yarışması Kısmetse Olur'da gerginlik dozu artıyor. İşte Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı ve yaşananlar...

Kısmetse Olur yeni bölümde tansiyon yükseliyor!

Kısmetse Olur, Seda Akgül'ün sunumu ile Kanal D ekranlarında reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Son yayınlanan Kısmetse Olur 376. bölümde Tuğçe ve Akın arasında tansiyon yükseliyor. Kısmetse Olur son yayınlanan 376. yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde yer alıyor...

KISMETSE OLUR 376. BÖLÜM FRAGMANI

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 7 Mart Salı yeni bölüm fragmanında, Tuğçe ve Akın arasında tansiyon yükseliyor! Akın'ı diğer damat adayları güçlükle sakinleştiriyor!

Kısmetse Olur'da Akın ve Tuğçe arasında yeni bir problem doğuyor. Tuğçe'nin tavırlarından rahatsız olan Akın, onu uyarıyor ancak bu uyarı her iki tarafında tansiyonunu yükseltiyor. Akın, zor anlar yaşarken evdeki diğer adaylar, seslerin yükselmesi üzerine panikle Akın'ın yanına koşuyor!

Gamze Göktürk'ten ortalığı karıştıracak iddia!

Kısmetse Olur'a geri dönen eski gelin adayı Gamze Göktürk ise Onur'u hedefine alıyor. Onur ve Aycan ilişkisinin görünmeyen yüzünü anlatan Gamze, Onur'un evde kalabilmek için şov yaptığını iddia ediyor.

Haberin Devamı

Yağmur ve Altuğ arasında yakınlaşma!

Öte yandan Yağmur ve Altuğ arasından yaşananlar herkesin dikkatini çekiyor. Altuğ'un Yağmur'a verdiği hediye kutusunda ne var? Yağmur, aldığı hediye karşısında ne yapacak? Bu hediye ikili arasında yakınlaşmaya mı sebep olacak?

Kısmetse Olur 5 Mart haftanın finalinde kim elendi?
Kısmetse Olur'da gerilim dolu bir final akşamı daha geride kalırken, adaylar arasında yapılan oylama ile eve veda edecek ismin kim olduğu belli oldu. Elenmesi yönünde en çok oyu gelinler evinden Farima alırken, damatlar evinden Ünal oldu. Ayağa kalkan Farima ve Ünal son sözlerini söyledi. Ünal,Gözde'ye olan karşılıksız aşkından dolayı evden gitmek istediğinin altını çizdi. Farima ise evden giderse aklında kalacak kimsenin olmadığını söyledi. Eve Ünal'ın mı yoksa Farima'nın mı veda edeceği zarftan çıkacak karara bağlıydı. Haftanın birincisi Tuğçe olmuştu. Çıkan karara göre ise birinci olan aday evini koruyamayacaktı. Bu durumda eve veda eden isim damat adaylarından Ünal oldu.

Haberin Devamı