Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur haftanın finalinde elenen yarışmacı kim oldu? Yeni bölüm fragmanı...

Kısmetse Olur haftanın finali dün akşam nefesleri kesti. Tansiyonun zaman zaman yükseldiği Kısmetse Olur haftanın finalinde eve ve hayallerine veda eden isim kim oldu? Kısmetse Olur haftanın finalinde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor...

Kısmetse Olur haftanın finalinde elenen yarışmacı kim oldu? Yeni bölüm fragmanı...

Kısmetse Olur haftanın finali yine izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Güzelliğiyle göz kamaştıran Seda Akgül'ün sunumu ile Kanal D ekranlarında reyting rekorları kıran Kısmetse Olur haftanın finaline sürpriz gelişmeler yaşandı. Kısmetse Olur haftanın finaline dair merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...

Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Neler Yaşandı?

Kısmetse Olur’da gerilim dolu bir hafta sona ererken, eve veda eden isim herkesi gözyaşlarına boğdu. Hafta boyunca yaşanan olayların kritiği yapılırken, gergin anlar yaşandı. Farima ve Tuğçe kavgası büyüdü. İki yakın dostun bir zamanlar aralarında konuştuğu itiraflar tek tek ortaya çıkmaya başlayınca Emre şok oldu. Peki Tuğçe, Emre hakkında Farima’ya ne dedi? Emre, duyduklarından sonra ne yapacak? Farima, hakkındaki iddialar ne cevap verecek?

Haftanın Birincileri Onur ve Aycan!

Öte yandan önceki gün haftanın birinciler Onur ve Aycan olmuştu. Böylelikle bir hafta daha evde kalmayı garantilemişlerdi. Ve sıra oylamaya geldi. Tüm adaylar evden gitmesini istediği adayı yazmak üzere oylamaya gitti. Oylama sonucu ise gelinler evinden Sevgican, damatlar evinden İlkay ayağa kalkan isimler oldu.

Haberin Devamı

Sevgican mı elendi? İlkay mı?

Sevgican ve İlkay eleme potasına giren adaylar oldu. Hangisinin eleneceği ise zarftan çıkacak olan karara bağlıydı. Zarftan çıkan karar birinci olan aday evini koruyabilecekti. Peki Onur mu yoksa Aycan mı birinci oldu? Seda Akgül, birinciyi açıkladı. Haftanın birincisi oy farkıyla Onur oldu ve evini koruyarak İlkay’ı elenmekten kurtardı. Böylece Kısmetse Olur’a veda etmek zorunda kalan aday gelinler evinden Sevgican oldu.

KISMETSE OLUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Didem, Adnan'ın annesiyle tanışmak üzere Ankara'ya gidiyor ve orada beklenmedik bir tatsızlık yaşanıyor!

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında, Didem ve Adnan ilişkisinde yeni bir gelişme yaşanıyor. Adnan, Didem'i annesiyle tanıştırmak için Ankara'daki evine götürüyor. Adnan'ın ailesiyle tanışan Didem, Adnan'ın yengesi ile bir münakaşa yaşıyor. Peki Adnan'ın yengesinin sözleri neden Didem'i rahatsız etti? Bir anda aile ortamında ipler neden gerildi? Adnan'ın babası neden sert bir dille uyarıda bulundu?

Haberin Devamı

Öte yandan Onur ve Kemal arasında tartışma çıkıyor! Melis'le tartışan ve ayrılık noktasına gelen Kemal, neden Onur'la kavga etti? Onur ve Kemal'i ise Aycan ayırdı. Aycan ve Onur başbaşa konuşurken yanlarında oturan Kemal'in gitmesini isteyen Onur, "Hadi kalk git Kemal! Ben kız arkadaşımla konuşacağım" deyince Kemal'in tepkisi çok sert oldu. Peki evdeki bu gerginliiğin asıl sebebi neydi? Melis neden Kemal'le ayrılık kararı aldı?

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!