Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur 382. bölümünde Didem'e büyük şok!

Kanal D'nin fenomen programı Kısmetse Olur bugünkü bölümünde de heyecanlı olaylar yaşatacak. Kısmetse Olur'un yeni bölümünde Adnan'ın babası Kısmetse Olur evine giriyor ve Didem'e büyük bir şok yaşatıyor. Kısmetse Olur'da neler olacak?

Kısmetse Olur 382. bölümünde Didem'e büyük şok!

Her gün merakla ve heyecanla takip edilen Kısmetse Olur'da sular durulmuyor. Kısmetse Olur'un yeni bölümünde Ad-Did ilişkisi nasıl ilerleyecek. Adnan'ın babası Didem'e ne söyledi? Diğer gelin adayları neden şoke oldu? İşte yeni bölüm fragmanı... Tüm gelişmeler bugün Kısmetse Olur ile Kanal D'de olacak.

KISMETSE OLUR 382. BÖLÜM FRAGMANI

KISMETSE OLUR 382. BÖLÜM ÖZETİ

Kısmetse Olur 14 Mart Salı yeni bölüm fragmanında şok eden bir gelişme yaşanıyor. Adnan'ın babası Muhlis Bey, eve ziyarete geliyor. Adnan'ın babasıyla ilk kez karşı karşıya gelen Didem ne yapacak? Muhlis Bey'in bu ani ziyaretinin sebebi ne? Didem'i onaylıyor mu yoksa aklında başka bir gelin adayı daha mı var? Didem, Adnan'ın babasının herkesi şok eden konuşmalarından sonra nasıl bir tavır alacak? Adnan, babasıyla arasında olan buzları eritebilecek mi?

Onur ve Gamze arasındaki tartışma yeniden alevleniyor. Gamze tartışma anında gelinler evini terk eden Onur'a arkasından "Anca gidersin sahte ilişkilerin adamı" deyince ortalık karışıyor.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!