Gazete Vatan Logo

Kiralık Aşk'ın 60. bölüm fragmanında Ömer gerçekleri Defne'ye anlatabilecek mi?

Kiralık Aşk'ın 60. bölümünde heyecanlı olaylar yaşanmaya devam ediyor. Pamir ve Ömer merakla Defne'yi bulmaya çalışıyor. Kiralık Aşk'ta Ömer Pamir ile ilgili gerçekleri Defne'ye anlatmak isterken şirkette yangın alarmı çalıyor. Bu olay Pamir'in başının altından mı çıkıyor? Cevaplar bu akşam Kiralık Aşk'ta...

Kiralık Aşk'ın 60. bölüm fragmanında Ömer gerçekleri Defne'ye anlatabilecek mi?

Kiralık Aşk'ın 60. bölüm 1. ve 2. fragmanları yayınlandı. Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde Defne, Pamir ve Ömer arasında sıkışıp kalıyor. Ömer ve Defne tekrar yakın olmaya başlıyor ama Pamir buna izin vermeyecek gibi görünüyor. Yepyeni gelişmeleriyle Kiralık Aşk Star'da yayınlanacak.

Yapımcılığını Ortaks Yapım'ın üstlendiği Kiralık Aşk'ın başrollerinde Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci gibi isimlerin yer aldığı Kiralık Aşk'ın yeni bölümleri Cuma akşamları Star TV'de.

KİRALIK AŞK 60. BÖLÜM FRAGMANI



KİRALIK AŞK 60. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Defne kartlarını açtı… Artık doğru yerde ve uçurumdan atladı. Defne’yle Ömer bulutların üzerinde. Havada aşk kokusu var! Defne Ömer’e isteklerini söyledi. İkili arasında artık bir engel yok. Bir yanda Defne’nin istekleri, diğer yanda Ömer’in vetoları. Ama aşk her şeye rağmen kanatlanıyor.

Ömer, Pamir ve Defne üçgeninde ise yine durumlar yine kritik. Bu oyun çok uzadı ve hala bir kazananı yok. Dinmeyen fırtınalı denizde savrulan kim olacak?

Haberin Devamı

Pamir iş hayatında sıkıntılarla baş başa. Ve Pamir’i ziyaret eden sürpriz bir kadınla her şey biraz daha karmaşık hale geliyor. Neriman oyun için Pamir’in yanında. Yoksa plan bozuluyor mu?

Hulusi’nin Ömer’e sürpriz ziyareti… Konular ciddi, meseleler hayati. Ömer şaşkın. Hulusi Ömer’i aydınlatıyor. Ömer uyandı. Bu görüşmeden sonra Ömer’in kafasında birçok şey belirmeye başlıyor. Ömer durdu… Düşünceler, resimler, olaylar. Bir şeyler arıyor. Yoksa parçaları birleştirip bir sonuca mı varıyor? Ömer’in aradığı şey ne?

'Kiralık Aşk' dizisine yeni oyuncu!

Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk'ın oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı.

Son dönemin en dikkat çekici isimleri arasında gösterilen oyuncu Uğur Biçer, ‘Kiralık Aşk’ dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.
Geçmişte rol aldığı ‘Osmanlı Tokadı, Düşman Kardeşler, eyvah eyvah 3, Güzel Köylü ve Hanım Köylü’ projelerinde ki performansıyla beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Uğur Biçer, bir sürprize imza atarak ‘Kiralık aşk’ dizisiyle izleyiciyle buluştu. Dizinin geçtigimiz hafta yayınlanan bölümünde ‘Cevdet’ karakterine hayat veren Uğur Biçer, izleyiciden tam not aldı. Şimdiye kadar yer aldığı projelerde komedi oynayan Uğur Biçer, ‘Kiralık Aşk’ dizisindeki kötü adam Cevdet karakteriyle geçtiğimiz hafta sosyal medyada çok konuşuldu. Dizide İso (İsmail)’nun hoşlandığı Ayşegül’ün kocası olarak diziye dahil olan Uğur Biçer’in canlandırdığı Cevdet karakterinin yeni bölümde ise bu kötü karakterin kimlere zarar vereceği merak konusu.

Haberin Devamı