Gazete Vatan Logo

Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? izle

Kiralık Aşk dizisinde heyecan giderek büyüyor. Cuma akşamları ekrana kitleyen Kiralık Aşk dizisinde yeni bölüm fragmanı heyecanı başladı. Peki Kiralık Aşk 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kiralık Aşk en son bölümde neler yaşandı? İşte Kiralık Aşk dizisi hakkında tüm detaylar haberimizde.

Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? izle

Star TV ekranında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinin baş rollerini Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen'in paylaşıyor. Aşkın ve hüznün giç bitmediği Kiralık Aşk'ta bu hafta 41. yeni bölüm heyecanı başladı. Merakla beklenen Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi? İşte merak edilen soruların cevabı.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ömer ve Defne yeniden birlikte çalışmaya başlıyor. Defne nihayet Ömer’in istediği gibi Passionis’e geçiyor, evlenecekleri haberi de tüm şirkete hızla yayılıyor. Peki Defne’nin Tranba’ya verdiği söz ne olacak?
Defne Fikret’e gerçekleri Ömer’e anlatmaması için adeta yalvarıyor ve evleneceklerini söylüyor. Ömer’in evinin duvarındaki armanın kendisine ait olduğunu öğrenen Fikret ise şaşkın ve ne yapacağını bilemez halde.
Defne sorunlardan kaçmak için her şeyden uzaklaşmak ister. Peki Ömer onu nerede bulacak? Problemlerini çözebilecekler mi? Yoksa vuslat mı geliyor?
KİRALIK AŞK 41. BÖLÜM FRAGMANI
Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk'ın Yasemin'i Evleniyor!

Kiralık Aşk dizisinin Yasemin'i Sinem Öztürk kalbini ünlü bir reklamcıya kaptırdı. Yıldırım aşkına tutulan güzel oyuncu mayıs ayında yeniden nikâh masasına oturacak. Sinem Öztürk, Kiralık Aşk tatile girdiği zaman nikah masasına oturacak.

Güzel oyuncu Sinem Öztürk yeniden nikâh masasına oturacak. Rol aldığı dizide çalışırken tanıştığı görüntü yönetmeni Bekir Toplar'dan bir ay önce ayrılan Sinem Öztürk, yıldırım aşkına tutuldu. Ayrıldıktan bir hafta sonra ünlü bir reklamcıya âşık olan güzel oyuncu, üç gün içinde evlilik kararı aldı.

KİRALIK AŞK KONUSU
Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından biri olan Ömer'i kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçek arkadaşlarıdır. Bu korkunç karmaşada, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?
DİZİDE SİNEM ÖZTÜRK FARKI
İstanbul'daki Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sinema bölümü okumaktadır.[kaynak belirtilmeli] Bugüne kadar 26 kısa metrajlı filmde oynadı ve 8 kısa film çekti. Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı Arka Sıradakiler adlı dizide Gamze karakterini canlandırdı. 18 Nisan 2014 tarihinde final yapan ve atv'de yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizide Şükran'ı oynadı. Ayrı zamanda TRT Türk'te yayınlanan Fikir Atölyesi isimli programı sundu. 2015'ten beri, Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı