Gazete Vatan Logo

Karadağ Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Karadağ Türkiye maçı için nefesler tutuldu. Milli takım, 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde Cebelitarık'ı 6-0 mağlup etmişti. Türkiye, grupta oynayacağı son maç olan Karadağ maçını bekliyor. Norveç ve Hollanda'nın puan kaybı umutları yeşertti. Türkiye'ye 2022 Dünya Kupası'na direkt katılma şansı da bulunuyor. Peki Karadağ Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Türkiye 2022 Dünya Kupası ile ilgili ayrıntılar...

Karadağ Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde G grubunda mücadele eden Türkiye için umurlar son maça kaldı. Son maçta, Cebelitarık'ı 6-0'lık skorla geç geçen A Milli Takım, 9 maçta 18 puana ulaştı. A Milliler, Dünya Kupası biletini almak ya da play-off oynamak için avantajlı konuma geçti.

KARADAĞ TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye, 2022 Dünya Kupası Eleme Grubu'ndaki son maçını 16 Kasım Salı günü Karadağ ile deplasmanda oynayacak. Maç, Türkiye saati ile 22.45'te başlayacak. Futbolseverler, Karadağ Türkiye maçını TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak izleyebilecek.

Türkiye'nin, Karadağ ile yapacağı maçı, Alman hakem Daniel Siebert yönetecek.

Podgorica Şehir Stadı'nda TSİ 22.45'te başlayacak müsabakada düdük çalacak Siebert'in yardımcıları Jan Seidel ve Christian Gittelmann olacak.

Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini Tobias Reichel yapacak. Maçta Sascha Stegemann VAR, Katrin Rafalski​​​​​​​ ise AVAR olarak görev alacak.

HOLLANDA NORVEÇ MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye'nin kaderini belirleyecek bir diğer karşılaşma ise Hollanda'da oynanacak. Grupta lider konumda bulunan Hollanda, 3. sıradaki Norveç'i ağırlayacak. Bu karşılaşma da Karadağ Türkiye maçı ile aynı saatte (22.45) oynanacak.

Haberin Devamı