Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 9 Ağustos Çarşamba

Kanal D 9 Ağustos Çarşamba günü yayın akışında ilk olarak Sabah Haberleri canlı olarak yayınlanıyor. Sabah Haberleri programından hemen sonra Evim Lokanta programı yeni bölümüyle yayına giriyor. Ardından Gel Barışalım canlı yayınıyla ekranda olacak. Gel Barışalım’ın bitiminden sonra da Nursel’le Evin Tadı programının yeni bölümü yayına giriyor. Akşam kuşağında ise Meryem dizisinin yeni bölümü yer alıyor. Akşam kuşağının ilerleyen saatlerinde Kanal D’nin dizi ve programlarının tekrar bölümlerini izleyebilirsiniz. Kanal D 9 Ağustos Çarşamba günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 9 Ağustos Çarşamba

Kanal D 9 Ağustos Çarşamba yayın akışı Ankara’nın Dikmen’i yerli dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Bu bölümde de Latif ve Tilbe’nin yaşadıklarından dolayı ortalık karışıyor. Ankara’nın Dikmen’i bittikten hemen sonra ekrana Sabah Haberleri programı canlı olarak geliyor. Sabah Haberleri programından güne dair olacak gelişmeleri ve son dakika gelişmelerini öğrenebilirsiniz. Saatler 09.00’ı gösterdiği zaman Evim Lokanta programı yayına başlıyor. Şef Burak Zafer Sırmaçekici ile birbirinden lezzetli yemek tariflerini Evim Lokanta programında bulabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da Gel Barışalım programı canlı olarak yayınlanıyor. Asuman Dabak’ın sunduğu programda ilginç hikayeler ekranlara geliyor. İlginç hikayelerin yanında sevdiklerine kavuşamayanların büyük özlemleri gözler önüne seriliyor. Gel Barışalım’ın ardından Nursel’le Evin Tadı yemek programı yayına giriyor. Nursel bu bölümde Özlem Thomas ve şef Yunus Emre Akkor’u konuk ediyor. Yemekler ile ilgili kilit noktalar ve tüyolar Nursel’le Evin Tadı programında! Hemen ardından ekrana Magazin D Yaz programı geliyor. Bulunduğumuz yaz aylarında ünlülerin nerede, kimler ile olduğu, tatil yerleri merak ettiğiniz her şey Magazin D Yaz programında…

Haberin Devamı

16.30’da Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden Arka Sokaklar yayın akışına giriyor. Arka Sokaklar’ın bu bölümünde Suat ağır bir kaza geçiriyor ve durumu kritik olarak seyrediyor. Bakalım Arka Sokaklar’ın bu bölümünde neler olacak? Arka Sokaklar’dan sonra ekrana Kanal D Haber geliyor. Gündemde bulunan haberlere dair her şey 18.45’te Kanal D Haber’de!

20.00’da henüz yayına yeni başlayan Kanal D dizilerin Meryem’in yeni bölümü yayınlanıyor. Oktay’ın yaptığı kaza ortaya çıkacak mı, Meryem hapishanede neler ile karşılaşacak? Sorularını merak ediyorsanız Meryem’in yeni bölümünü kaçırmamalısınız. Meryem’den sonra da Kanal D’de yayınlanan yerli dizilerden bir tanesinin tekrar bölümü ekrana gelecektir.

Gece kuşağına gelindiği zaman dizi ve programların tekrar bölümlerini bulabilirsiniz. Sırasıyla Gel Barışalım, Nursel’le Evin Tadı ve Galip Derviş’in tekrar bölümleri Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Haberin Devamı