Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 20 Haziran Salı

KANAL D’nin 20 Haziran Salı günkü yayın akışı erken saatlerde Geniş Aile dizisi ile başlıyor ve eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise yerli filmlerin gösterimi olacak. Yaz sezonuna girilmesi ile birlikte diziler sezon finali yapınca akşam kuşağı sinema filmleri ile şenleniyor.

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 20 Haziran Salı

Kanal D'nin 20 Haziran Salı gününe ait yayın akışı erken saatlerde Geniş Aile dizisinin eski bölümlerinden biri ile başlıyor, ardından da saat 06.45'te Emin Çapa ile Sabah Haberleri isimli bülten Kanal D ekranlarında olacak. Hafta sonu ve bir gün önce yaşanan gelişmeler bu programda ayrıntıları ile aktarılacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 09.00'da ise sevilen dizi Aşk-ı Memnu'nun eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Ardından ise Sahrap'la İftar Sofrası isimli yemek programı yayınlanacak. İftar sofralarınız için birbirinden lezzetli ve kolay tarifleri bu saatte öğrenebilirsiniz.

Saat 12.45'te ise Prof. Dr. Mustafa Karataş'la Paylaşmak Güzeldir isimli program başlayacak. Paylaşmanın ve yardımlaşmanın öneminin anlatıldığı programda ramazan ayına dair bilgiler de paylaşılacak. Ardından ise ekranların en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak. Her bölümünde ayrı aksiyona yer veren dizinin bu bölümünü kaçırdıysanız ekran başına.

18.45'te ise Ahmet Hakan'la Kanal D Haber başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile yayınlanacak. Dizilerin sezon finali yapması ile birlikte akşamları da sinema filmleri yayınlanma dönemi başladı. Akşam kuşağında ise bir yerli sinema Kanal D ekranlarına gelecek. Ardından da yine yerli bir sinema filmi yayınlanacak.

Haberin Devamı

23.30'da ise yerli bir dizinin eski bölümü yayınlanacak. Saat 02.00'da ramazan gecelerinin vazgeçilmezi haline gelen Prof. Dr. Mustafa Karataş'la Sahur Vakti programı Kanal D ekranlarına gelecek. Daha sonra ise Prof. Dr. Mustafa Karataş'la Paylaşmak Güzeldir isimli programın eski bölümlerinden birisi Kanal D ekranlarında olacak.