Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 16 Temmuz Pazar

Kanal D’nin 16 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı erken saatlerde Zorlu İkili isimli film ile başlıyor ve gün boyu birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise ilk defa televizyon ekranlarında gösterilecek olan Suçlu filmi yer alıyor. Kanal D’nin 16 Temmuz Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 16 Temmuz Pazar

Kanal D’nin 16 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı saat 07.45’te Zorlu İkili isimli sinema filmi ile başlıyor. Filmde görevde olan Bobby ve Stig polisler bir süre sonra aslında birbirlerini tuzağa düşürdüklerinin farkına varırlar ve işte o zaman işler daha da karışır. 09.45’te ise en çok izlenen magazin programlarında olan Magazin D Kanal D ekranlarında olacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12.45’te İki Yalancı dizisinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Dizide işinde baskı gördüğü için ayrılan Duygu ve çocukluk aşkı tarafından terk edilen Serkan’ın hayatlarında geçen olaylar anlatılıyor. Bu iki kişi birbirlerinden haberleri olmadan Bodrum’a doğru yola çıkarlar. Yaşadıkları hayattan kurtulmak için ne yapacaklarını bilemeseler de bir yerde yolları kesişir.

15.15’te ekranların en çok izlenen yarışma programlarından olan Ben Bilmem Eşim Bilir’in tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Ardından ise Kanal D Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylar görüntüleri ile birlikte bu saatte ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Bugünün akşam kuşağında ise ilk defa ekranlara gelen Suçlu filmi yer alıyor. Filmde tehlikeli bir bilgisayar korsanını takip eden ajanın yaşadıkları anlatılıyor. Bir gün bu ajanın bütün hafızası ve yetenekleri, deneysel yöntem ile bir suçluya aktarılır. Fakat işin içine ajanın özel anıları da girmiştir ve bu yüzden suçlunun kalbi yavaş yavaş değişmeye başlar.

Suçlu filminden hemen sonra Kod Adı: Olympus isimli sinema filmi Kanal D ekranlarında olacak. Filmde başkan ve eşi bir davete gider ve yolda bir kaza geçirirler. Güvenlik ajanının ise sadece birisini kurtarma şansı vardır. O da tercihini yapar.
Kod Adı: Olympus filminden hemen sonra ise Yalan Dünya dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.