Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 11 Ağustos Cuma

Kanal D 11 Ağustos Cuma günü yayın akışı Sabah Haberleri ile başlıyor. Haberlerin ardından ekrana Evim Lokanta programı yeni bölümüyle geliyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Gel Barışalım ve Nursel’le Evin Tadı programlarının yeni bölümleri Kanal D’de yayınlanacak. Akşam kuşağına gelindiğinde TV’de ilk kez yayınlanacak olan Çetin Ceviz yerli sinema filmi Kanal D ekranlarına geliyor. Gece kuşağında ise Meryem, İki Yalancı ve Gel Barışalım’ın tekrar bölümleri yayın akışında yer alacak. Kanal D 11 Ağustos Cuma günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 11 Ağustos Cuma

Kanal D 11 Ağustos Cuma günü yayın akışı 07.00’da Sabah Haberleri programının canlı yayınıyla güne başlıyor. Sabahın erken saatlerinde gündem ile ilgili tüm haberleri Sabah Haberleri programından alabilirsiniz. Sabah Haberleri programının ardından özellikle ev hanımlarının vazgeçilmez programı Evim Lokanta yeni bölümüyle yayına giriyor. Evim Lokanta programının yeni bölümü bittikten sonra ise Gel Barışalım programı canlı olarak yayınlanıyor. Gel Barışalım’da eşleriyle boşanma noktasına gelen veya boşanan kişiler yeniden barışmaya çalışıyor. Bakalım bu bölümde katılan çifler birbirleriyle barışabilecekler mi? Gel Barışalım canlı yayını 10.00’da Kanal D ekranlarında!

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.15’te Nursel’le Evin Tadı yeni bölümüyle Kanal D yayın akışında yerini alıyor. Birbirinden lezzetli ve özel yemeklerin tarifleri Nursel’le Evin Tadı programında, sizler de evinizde bu özel yemeklerden yapmak istiyorsanız programı sakın kaçırmayın! Ardından yaz günlerinin vazgeçilmez magazin programlarından Magazin D Yaz ekrana geliyor. Magazin dünyasına ait her şeyin konuşulduğu Magazin D Yaz 14.15’te Kanal D’de!

Haberin Devamı

16.30’da Arka Sokaklar yerli dizisinin tekrar bölümü yer alıyor. Bu bölümde de karmaşık olaylar ekip tarafından çözülüyor. Arka Sokaklar bittikten hemen sonra Kanal D Haber canlı yayınıyla sizlerle olacak. Son dakika haberlerini kaçırmak istemiyorsanız Kanal D Haber’i 18.45’te Kanal D’de canlı olarak izleyebilirsiniz.

20.00’da TV’de ilk kez yayınlanacak olan Çetin Ceviz yerli sinema filmini Kanal D ekranlarında bulabilirsiniz. Komedi türünde olan filmde Fırat Tanış ve Ayça Erturan gibi oyuncular yer alıyor. Filmde, çevresi tarafından dışlanan Hatice, baskılara dayanamayıp şehre göç etme kararı alır ve olaylar bu karardan sonra gelişmeye başlar.

22.30’da Kanal D ekranlarının yeni dizileri arasında yer alan Meryem’in tekrar bölümü ekrana gelecektir. Hemen ardından İki Yalancı dizisinin de tekrar bölümü yayınlanacaktır. Son olarak gündüz kuşağında yer alan Gel Barışalım programının tekrar bölümü yayınlanacaktır.

Haberin Devamı