Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Temmuz Salı

10 Temmuz Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Ekranları renkli ve heyecanlı kılan dizi ile güzel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mandıra Filozofu” adlı yerli sinema filmi hayranlarını karşılıyor. Salı akşamını Kanal D ekranları karşısında geçirecekseniz bu yerli sinema filmini seyretmeyi düşünebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Temmuz Salı

Sabahın ilk saatlerinde “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Eski dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün Kanal D ekranları karşısından seyredebileceksiniz. Hemen ardından 09:45’de “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Hafta içi her sabah bu eğlence dolu dizi ile güzel vakitler geçirebilirsiniz. Saatler 12:15’e geldiğinde, “Magazin D Yaz” adlı renkli ve eğlence dolu magazin programı sizlerle oluyor. Magazin dünyasının sıcak gelişmelerini, ayrıntıları ile birlikte bu yayından her gün öğrenebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:00’da “Aşk-ı Memnu” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına geçecek. Aşkın, tutksaklığın ve kıskançlığın en güzel şekilde kurgulandığı bu dizide yine birbirinden farklı anlara tanıklık edebileceksiniz. Gün ortanıza renk katan dizinin hemen ardından saat 15:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı sizlerle oluyor. Gelinlerin kayınvalideleri karşısında yarıştığı bu program hafta içi her gün hayranları ile buluşuyor.

Haberin Devamı

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni sizlerle oluyor. Haberin nabzını tutan sıcak gelişmeleri, ayrıntıları ile birlikte bu bültenden seyrederek öğrenebilirsiniz. Sağlık, siyaset, emlak, yaşam, hava durumu, politika, yaşam ve trafik gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri takip edebilirsiniz. 20:00’da “Mandıra Filozofu” adlı yerli sinema filmi ekranlar karşısına geçecek. Filmi seyrederken akşamınızı renkli bir atmosfere bürüyebilirsiniz.

22:15’de “Hayati ve Diğerleri” adlı polisiye dizinin tekrar bölümü ekranlara yansıtılacak. Hemen ardından 00:45’de “Mandıra Filozofu” adlı yerli sinema filminin tekrarını izleyebileceksiniz. Gece kuşağından eski dizilerin ve filmlerin tekrarlarını takip edebileceksiniz. Filmi akşam kuşağında izleme fırsatı bulamadıysanız, bu gece kuşağından izleyebilmeyi düşünebilirsiniz. Hemen ardından 02:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışmanın, 04:15’de ise “Tatlı İntikam” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz.