Gazete Vatan Logo

Kadınlar omuzladı

Adana’da kendisine aşık olan çılgın gencin dövdüğü ve hastanede 7 gün sonra hayatını kaybeden Türkan Sarıkaya’nın tabutunu kadınlar taşıdı...

Kadınlar omuzladı

ADANA’da kendisine aşık olan 29 yaşındaki Bünyamin Fikirdeşici tarafından dövülen ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Türkan Sarıkaya’nın cenazesi kadınların omuzlarında taşındı. Bir mobilya şirketinde yönetici asistanı olan Türkan Sarıkaya 8 Şubat günü, iddiaya göre yaklaşık 5 yıldır tanıdığı platonik aşığı Bünyamin Fikirdeşici tarafından dövüldü. Bünyamin Fikirdeşici’nin kardeşi Utku’nun baygın halde kuzeni Seren Gün’ün evine bıraktığı Sarıkaya, kaldırıldığı hastane verdiği yaşam mücadelesini 7 gün sonra kaybetti. Türkan Sarıkaya (28) dün, kadınların gözyaşları ve öfke seli arasında Buruk Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze töreninde tabutuna duvak konulan genç kızın annesi Birgül ile kardeşi Murat Sarıkaya fenalık geçirdi. Genç kızın cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Çılgın aşık: Evlenecektik

Olaydan 2 gün sonra polise teslim olunca kardeşiyle birlikte tutuklanan platonik aşık Bünyamin Fikirdeşici ise ilk ifadesinde, “Türkan ile birbirimizi seviyorduk, evlenmeyi düşünüyorduk. Olay günü birlikte alkol aldık ancak kendisini darp etmedim” dedi. Polisin talebi üzerine kan testi yapılan Sarıkaya’da alkole rastlanamadı.

Haberin Devamı