Gazete Vatan Logo

Kabine Toplantısı bitti mi? Yılın ilk Kabine toplantısı kararı açıklandı mı, Cumhurbaşkanı halka sesleniş saat kaçta?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de başladı. TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamlarının sonrasında, kabine toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, emeklilere verilecek fiyat artırımına ait açıklama yapması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı bitti mi, Kabine toplantısı kararı açıklandı mı? Cumhurbaşkanı halka sesleniş saat kaçta, Cumhurbaşkanı ne zaman açıklama yapacak?

Kabine Toplantısı bitti mi? Yılın ilk Kabine toplantısı kararı açıklandı mı, Cumhurbaşkanı halka sesleniş saat kaçta?

Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanması sonrası zamlı maaşlarını öğrenen emekli ve memurlar, Erdoğan tarafından açıklanması öngörülen 2022 emekli ve memur maaşlarına yapılacak ek zammı açıklanıp açıklanmayacağını öğrenmek için gözlerini Kabine Toplantısına çevirdi. Peki, Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine toplantısı kararı açıklandı mı, Cumhurbaşkanı halka sesleniş saat kaçta? Cumhurbaşkanı saat kaçta, ne zaman açıklama yapacak?

Kabine Toplantısı bitti mi, Cumhurbaşkanı halka sesleniş saat kaçta?

Yılın ilk Kabine toplantısı 3 Ocak Pazartesi günü saat 16.30 gibi başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da saat 19.30 gibi millete sesleniş konuşması yapması bekleniyor.

TÜİK'in aralık ayı enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından memur ve emekli maaşlarına yansıtılacak zam oranı da belli olacak.