Gazete Vatan Logo

Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor. Kurban Bayramı tatili Kabine toplantısının gündeminde! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak kritik Kabine toplantısı beklenirken milyonlar Kabine toplantısının gündemini merak ediyor. Gündemde Kurban Bayramı ile 15 Temmuz arasında kalan 2 gün (13-14 Temmuz) memurların idari izinli sayılıp sayılmayacağına karar verilecek. Peki, Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine toplantısının gündemi!

Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı?

Milyonların gözü kulağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek Kabine toplantısına çevrildi. Kurban Bayramı öncesi merak edilen konular arasında yer alan bayram tatili ve emeklinin bayram ikramiyesi ile konular yer alıyor. Peki, Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine toplantısının gündemi!

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine Toplantısı, normal şartlar altında 2 haftada bir gerçekleşiyor. Ancak sıcak gündem olması halinde istisnai durumda peş peşe yapılabiliyor. Kabine Toplantısı en son 6 Haziran'da gerçekleşmişti. Kabine Toplantısı 27 Haziran’da gerçekleştirilecek.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN OLACAK MI?

Kabinede Turizm sektöründeki beklentilerin de değerlendirilmesi ile nihai karar alınacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunacak.

Kurban Bayramı'nın normal şartlarda 4 gün olarak idrak edilmesine karşın Arefe gününün 8 Temmuz'a denk gelmesi ve bayramın son günü ile yine resmi tatil olan 15 Temmuz arasında sadece 2 günün olması gözleri 9 günlük tatil ihtimaline çevirdi. 13 ve 14 Temmuz tarihlerinde memurların idari izinli olmasına yönelik bir karar çıkarsa bayram izni 9 güne çıkarılmış olacak.

Haberin Devamı