Gazete Vatan Logo

İşte Benim Stilim'de kim elendi?

İşte Benim Stilim yarışmasının 7. sezonunda her geçen gün yeni bir ünlü, jüride yer almaya devam ediyor. Hafta başında Ivana Sert, Kerimcan Durmaz ve Kemal Doğulu’nun yanında New York’ta yaşayan ünlü tasarımcı Peyman Umay jüri masasında boy gösterdi. Her hafta olduğu gibi bu haftanın ilk gününde de yeni bir yarışmacı İşte Benim Stilim yarışına katıldı. 18 yaşındaki Damla Gezen isimli yarışmacı oyuncu olmak istediğini belirtti ve yaptığı kombini ile jüriden geçer not alamadı.

İşte Benim Stilim'de kim elendi?

Jürinin kararı doğrultusunda 10 bin TL'lik ödülün sahibi Dilara Taşkın oldu. Fakat alınan son karar doğrultusunda 10 bin TL'lik ödül ikiye bölünerek Dilara ve Simay arasında paylaşıldı. İşte Benim Stilim'de bu hafta en az oyu alarak son üçe Emine Aydın, Tuğçe Ekim ve Damla Gezen oldu. Yarışmacılar Emine Aydın'ı eleme potasında kurtarma kararı alırken Tuğçe ve Damla arasında kimin eleneceğine jüri karar verdi. İşte Benim Stilim'e veda eden isim Damla Gezen oldu.

İŞTE BENİM STİLİM’DE KİM ELENDİ? TIKLA ÖĞREN!

Kimi yarışmacılar jürinin beğenisini kazanmayı başarırken bazıları ise jüriden “tarz” alamadı. İsminden sıkça söz ettirmeyi başaran Bahar Candan istatistiklere göre jüri tarafından tarzı en çok beğenilen kişi olduğunu iddia etti. İlk Buluşma konsepti ile kombinlerin yapıldığı gün birçok yarışmacı aşk hayatları ile ilgili kısa anılar anlattılar. Dilara Taşkın’ın Duygu Çevik’in hayatında yeni birinin olması ile ilgili yaptığı açıklama yarışmacılar arasında tartışma konusu oldu. Kemal Doğulu’nun programdan önceki gün bir ilk buluşmaya gittiği ve yalnızlıktan kendine mesaj attığını anlattığı bölümler herkesi kahkahaya boğdu.

Haberin Devamı

Haftanın sonlarına doğru Dilara Taşkın’ın uyuyakalması ve Kerimcan Durmaz’ın onu korkutarak uyandırması ise haftanın en çok güldüren anlarından biri oldu. Kemal Doğulu’nun, Simay Tokatlı’nın yaptığı kombini çok beğenmesi üzerine önündeki bardaktan su fırlatması ise herkesi şaşırttı. Merve Sevin’in hastalığı nedeniyle bir bölümde yer alamaması ve Aleyna Eroğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle podyumda yürüyememesi de haftanın konuşulan konularından oldu.

Safiye Soyman’ın konuk olduğu haftanın son gününde konsept “Cuma Şıklığı” idi. Jüri üyeleri tarafından Safiye Soyman’a, önceki haftalarda yarışmaya konuk olan Faik Öztürk ve yarışmacı Deniz Serkanova’nın dans etmeleri ile ilgili kıskançlık soruları soruldu. Sosyal medya üzerinden bu konunun çok sorulduğunu belirten Safiye Soyman konuyla ilgili yorumları “Kıskanılacak insan var, kıskanılmayacak insan var.” diyerek ciddiye almadığını belirtti. Haftanın son gününde 2 yarışmacı haricinde herkes jüriden tarz alırken final gecesinin konseptinin Çizgi Film Kahramanları olduğu açıklandı.

Haberin Devamı

Geçen hafta Dönemler konsepti ile 50’ler, 60’lar, 70’ler, 80’ler ve 90’lar kıyafetleri giyen yarışmacılar kıyasıya yarıştı. Gecenin sonunda 10.000 TL ödülün sahibi yaptığı başarılı dönem kombini ile Emine Aydın oldu. Aleyna Eroğlu, Duygu Çevik, Dilara Taşkın, Maryam Haeri ve Tuğçe Ekim ise potaya kalandılar. Arkadaşları tarafından koruma altına alınan Dilara Taşkın’ın ardından Maryam Haeri jüri tarafından elendi.