Gazete Vatan Logo

İstanbullu Gelin 22. bölümünde Faruk ve Süreyya barışıyor

İstanbullu Gelin 22. bölümünde konağı sallayan bir haberle geliyor. İstanbullu Gelin yeni bölümünde Faruk ve Süreyya barışıyor. Bu haberle Esma, Faruk'u korku ve endişe içine düşecek hareketlere girişir. İstanbullu Gelin 22. bölümünde 27 Ekim Cuma günü 20.00'de Star TV'de...

İstanbullu Gelin 22. bölümünde Faruk ve Süreyya barışıyor

İstanbullu Gelin 22. Bölümünde Faruk ve Süreyya'nın barışma haberinden sonra konak gerginlik havasıyla dolar. Diğer yandan mezarın açılma tarihi gün geçtikçe daha da yaklaşmıştır. Esma ise herkesten gizlice yaptığı planla Süreyya'yı hiç beklemediği bir duruma sokar. İstanbullu Gelin yeni bölümüyle heyecan dolu.

İSTANBULLU GELİN 22. BÖLÜM FRAGMAN

Faruk ve Süreyya’nın aldığı karar konakta şok etkisi yaratır. Kendiyle ilgili radikal değişikliklere giden Esma’nın hamlesi oğullarının büyük bir korku ve panik yaşamasına sebep olur. Öte yandan mezarın açılma tarihi yaklaşmaktadır. Adem, Garip’ten aldığı fikirle Boranları derinden sarsmaya hazırlanır. Dilara’nın evlilik sürecinde tanıklığı ettiği şeyler onu birtakım sorgulamalara mecbur kılar. Esma’nın herkesten habersiz devreye soktuğu plan Süreyya’yı hiç ummadığı bir duruma düşürecektir.