Gazete Vatan Logo

İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ kesinti yaşanacak ilçeleri açıkladı

İstanbul'da planlı elektrik kesintileri devam ediyor. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) İstanbul'da elektrik kesintisi yapılacak olan ilçeleri açıkladı. İşte İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak olan ilçeler ve saat aralıkları...

İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ kesinti yaşanacak ilçeleri açıkladı

İstanbul'da bugün tam 9 ilçede elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre elektrik kesintileri İstanbul Avrupa yakasında gerçekleşecek. İşte İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak olan 9 ilçe...

16 Mart 2017 Perşembe günü İstanbul'da planlı kesinti programı

- KEMER Mh., VALİDE SULTAN Cd., MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK Cd., SÜLÜN Sk., YÜZYIL IŞIL Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- OSMANGAZİ Mh., İPEK Sk., OĞLAK Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- KAVAKLI Mh., AÇANGÜL Sk., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- MAREŞAL ÇAKMAK Mh., TAŞÇILAR Sk., (GÜNGÖREN İlçesi) ve civarında 10:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Haberin Devamı

- ORUÇREİS Mh., 566. Sk., (ESENLER İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- MALTEPE Mh., CEBE ALİ BEY Sk., (ZEYTİNBURNU İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- MALTEPE Mh., DAVUTPAŞA Cd., (ZEYTİNBURNU İlçesi) ve civarında 12:30-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ATAKÖY 2-5-6. KISIM Mh., CONK BAYIRI Cd., DUMLUPINAR Sk., (BAKIRKÖY İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- TALATPAŞA Mh., 1013. Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00-14:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Haberin Devamı

- CUMHURİYET Mh., AY Sk., MESUT Sk., FÜZE Sk., KULA Sk., YILDIZ 2 Sk., MUDANYA Sk., ATMACA Sk., KEKLİK Sk., BEYZADE Sk., SEFA Sk., SEZGİN Sk., ÖZLEM 1 Sk., FERAHLAR Sk., ULUGAZİ Sk., (BAHÇELİEVLER İlçesi) ve civarında 10:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- BAŞAK Mh., ALİ SOYLU Cd., FLAMİNGO Sk., KANARYA Sk., MEVLANA CELALEDDİNİ RUMİ Cd., KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN Cd., YUNUS EMRE Cd., (BAŞAKŞEHİR İlçesi) ve civarında 09:00-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ATAKÖY 7-8-9-10. KISIM Mh., DEFNE Sk., ESKİ ÇINAR Sk., UĞUR MUMCU Bul., (BAKIRKÖY İlçesi) ve civarında 10:00-11:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenli

Haberin Devamı