Gazete Vatan Logo

İstanbul’a ait trafik durum bilgisine internetten ulaşabilirsiniz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) İstanbul trafik sorununun çözümü için İBB trafik durumu isimli uygulama hizmeti geldi. İstanbullular akıllı mobil cihazları ile de kullanabildiği online İBB trafik durumu uygulamasından İstanbul genelindeki trafik durumunu öğrenebiliyor. İBB trafik durumu uygulaması üzerinde trafik bilgisi gerçek zamanlı bilgi akışı ile öğrenilebiliyor.

İstanbul’a ait trafik durum bilgisine internetten ulaşabilirsiniz!

İstanbul’da çok uzun yıllardır devam etmekte olan ve artık insanların günlük yaşantıları içerisinde son derece ciddi aksaklıklara ve problemlere yol açmakta olan trafik sorununun çözümünün sağlanabilmesi amacı ile çok önemli ve oldukça geniş kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından günümüzün modern yüzyıl teknolojilerinden en etkin şekilde yararlanılarak gerçekleştirilmiş olan online İBB trafik durumu isimli dijital hizmet projesi ile birlikte İstanbul genelinde meydana gelen trafik durumuna ilişkin olarak detaylı ve geniş kapsamlı bilgilendirmenin gerçekleştirilebilmesi sağlanıyor.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Türkiye’de en kalabalık kent olmasının dışında da dünyanın en önemli ve en popüler metropolleri arasında kendisine yer bulan dünya tarihinin en önemli kenti konumundaki İstanbul gelişen teknoloji ve artan yoğun nüfusu ile tüm yollarında çok ciddi trafik sorunları ile karşı karşıya kalıyor. Bu durum İstanbul içerisinde vatandaşların ulaşmak istedikleri noktalara ya gecikmeli olarak ulaşabilmesine ya da oldukça düşük kalite standartlarındaki bir ulaşım gerçekleştirerek ulaşabilmek durumunda kalmasına neden oluyor. Bu şekilde İstanbul’daki yaşam kalitesini de önemli ölçüde düşürmekte olan trafik sorununun çözümünün sağlanabilmesi amacı ile çok uzun yıllardır İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından fiziki uygulamalar gerçekleştiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bu fiziki çalışmalarını destekleyecek niteliklerde de dijital çalışmalar gerçekleştiriyor olması sonucunda ortaya online İBB trafik durumu isimli uygulama çıktı.

Haberin Devamı

İnternet üzerinde yer alan ve tüm vatandaşlar tarafından tamamen pratik bir şekilde kullanımının mümkün olduğu İBB trafik durumu isimli uygulama, oldukça yoğun ilgi görüyor. İstanbullular, modern yüzyıl teknolojilerinin de sağlamakta olduğu yeni nesil olanaklar çerçevesinde nerede bulunuyor olursa olsun internet ortamına erişim gerçekleştirebiliyor. Bu durumda internet üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hizmete açılmış olan online İBB trafik durumu isimli uygulamanın her geçen gün çok daha yoğun ve sık bir şekilde kullanılmasına neden oluyor. Böylelikle İstanbulluların son derece pratik bir şekilde İstanbul genelinde hangi yollarda trafik yoğunluğunun bulunduğunu veya hangi yollarda trafik akışının rahat olduğu bilgilerine ulaşabilme şansına sahip olabilmeleri mümkün oluyor.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından elektronik ortam üzerinde hizmete açılmış olan online İBB trafik durumu isimli uygulamanın resmi bir uygulama olması sayesinde herhangi bir üyelik ya da ücret ödemesi gerçekleştirilmesine gerek bulunmadan son derece pratik bir şekilde kullanılabiliyor. Bu çerçevede de 7 gün 24 saat kesintisiz şekilde kullanılabilmekte olunan online İBB trafik durumu isimli uygulama son dönemlerde tüm İstanbullulardan oldukça yoğun şekilde ilgi görüyor. İnternet üzerinde yer alan büyükşehir belediyesinin dijital uygulamasında İstanbul haritası üzerinde gerçek zamanlı olarak yeşil, sarı ve kırmızı renklerde grafiklerden oluşan trafik akış bilgileri detayları ile birlikte vatandaşlara sunulmaktadır. Bu yüzden İBB trafik durumu isimli uygulama, İstanbul trafiğine takılmadan seyahat etmek veya en az seviyede yoğunluktan etkilenmek isteyen vatandaşlar açısından çok önemli bir avantaj sunuyor.

Haberin Devamı