Gazete Vatan Logo

İki Yalancı 4. yeni bölümünde Serkan ile Duygu zor durumda!

İki Yalancı 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İki Yalancı dizisinin yeni bölümünde Serkan ile Duygu'nun kaçırılması olayları alt üst ediyor. Peki ikili bu durumdan nasıl kurtulacak? İşte İki Yalancı'da bu akşam yaşanacaklar...

İki Yalancı 4. yeni bölümünde Serkan ile Duygu zor durumda!

Kanal D'nin sevilen yaz dizisi İki Yalancı yeni maceralarıyla bu akşam ekranlara gelecek. İki Yalancı dizisinin yeni bölümünde Alp Duygu'ya evlilik teklifi eder. Duygu, Esra'nın Serkan'ı öptüğünü görmesiyle birlikte bu teklifi kabul edecek mi?

İKİ YALANCI 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Alp'in, Duygu'ya evlenme teklifi edeceğini öğrenen Serkan, harekete geçiyor!

Alp, Duygu’ya evlenme teklif etmeye karar vermiştir. Bunun için kardeşi Esra’dan çok özel bir yüzük tasarlamasını ister. Bunu öğrenen Serkan deliye döner ve hemen harekete geçer. Esra ile konuşacak ilişkisini bitirecek sonrasında Duygu’ya tüm gerçeği anlatacaktır. Fakat işler hiç de planladığı gibi gitmez ve kendisini yeni bir çıkmazın içinde bulur.

İKİ YALANCI 4. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

İKİ YALANCI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Serkan, Esra, Alp ve Duygu Ağva’ya Alp’lerin yazlığına gideceklerdir. Serkan, Duygu ile biraz başbaşa kalmak istediği için Naci ve Cenk’i devreye sokup Alp’in Ağva’ya gelmesini engellemeye niyetlidir. Aynı zamanda Duygu da Burcu’dan yardım alarak Esra’yı diskalifiye etmeye çalışır. Planlarında kısmen başarılı olan Duygu ve Serkan için hesaplaşma vaktidir.

Haberin Devamı