Gazete Vatan Logo

İçerde 34. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı!

İzlenme rekorları kıran İçerde dizisi dün akşam nefesler tutularak izlendi. Celal Baba Sarp'ın Yusuf Müdür'ün adamı olduğunu öğrenerek şok oldu ve intikam kararı aldı. Öte yandan Füsun'un kurtulup kurtulamayacağı merak konusu oldu. İçerde'nin 34. yeni bölümünden ilk sahne haberimizde...

İçerde 34. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı!

Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi İçerde dün akşam izlendi. Show TV'de yayınlanan İçerde dizisinde Celal Sarp'ı öldürecek mi? Füsun kurtulacak mı? Eylem'in Mert'e iyi davranmasının sebebi ne? İşte tüm merak edilen olaylar İçerde'nin 34. yeni bölümünde izlenecek.

İÇERDE 34. YENİ BÖLÜM İLK SAHNE

Füsun ve Eylem ateş hattında!

Sarp’ın polis olduğunu öğrenen Celal, öfkeden delirecek. Kızını, Melek’ini elinden alan Kudret’le hesabını kapatmaya kararlı Celal, Sarp’la ilgili öğrendiği gerçekle birlikte onu yok etmek için de harekete geçecek. Füsun ve Eylem’in lokantasına düzenlenen saldırı yürekleri ağza getirirken, Kudret’in paralarına el koyan Alyanak’ın elindeki değerli bilgiler bu savaşı çok daha çetin bir hale getirecek.

‘İçerde’nin soluksuz izlenecek yeni bölümünde Sarp ile Mert arasındaki savaş nasıl sonlanacak, Celal, Kudret’ten intikamını alabilecek mi gibi sorular cevap bulacak.