Gazete Vatan Logo

İçerde 34. yeni bölümünde Sarp ölümle burun buruna!

İçerde dizisinin merakla beklenen 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Reytin rekortmeni olan İçerde dizisinde Celal'inn Sarp ile ilgili gerçekleri öğrenmesiyle olaylar tamamen değişiyor. Celal Sarp’ı vurma görevini Mert’e veriyor, peki Sarp ölecek mi? İşte detaylar...

İçerde 34. yeni bölümünde Sarp ölümle burun buruna!

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan İçerde'de heyecanlı gelişmeler yaşanıyor. İçerde'nin 34. yeni bölümü için 2 ayrı fragman yayınlandı. Mert'in gerçekte kardeşi olan fakat bunu bilmediği Sarp'ı öldürüp öldürmeyeceği merak ediliyor. İçerde soluksuzca izlenecek olan yeni gelişmeleriyle bu akşam Show TV'de olacak.

Sarp ve Mert oldukça zorlu ve şiddetli geçen bir düelloda karşı karşıya gelmişti. Ancak bu düellodan ikisi de kurtularak çıkıyor. Fakat iki karşıt cephesinin içine girdiği bu savaşta her şey Celal’in Füsun’u kaçırtması ile farklı bir boyuta taşınıyor. Celal’in öncelikli hedefi Kudret’ti ancak Sarp ile alakalı öğrendiği gerçeklerden sonra Celal, hem Sarp’ı hem de onun sevdiği herkesi yok etmek için büyük bir hırs ile kaplanıyor. Sarp ise annesi Füsun’un Celal tarafından kaçırılmış olduğunu öğrendikten sonra hemen harekete geçiyor. Mert ve Sarp bir defa daha vicdanları ve mantıkları arasında sıkışıp kalıyorlar. Üstelik tekrar birlikte ve yan yana mücadele ediyorlar. O sıralarda Kudret de kaçmayı başarıyor. Bu iki cephenin yaşamış olduğu savaş yüzünden gerçeklerden habersiz olan iki kardeş yeniden karşı karşıya geliyorlar. Bu savaşta bir kişi hayatını kaybediyor ve bundan sonra her şey bambaşka bir boyuta geçiyor.

Haberin Devamı

İÇERDE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

İçerde dizisinin yayınlanan 34. Bölüm fragmanında Celal, Sarp’ı yakalıyor ve getiriyor. Eline silah aldıktan sonra ise Sarp’ı öldürme görevini Mert’e veriyor. Acaba Mert, gerçekten de Sarp’ı öldürebilecek mi?

İçerde dizisi oldukça heyecanlı ve önemli gelişmelerin olacağı 34. Bölümü ile 15 Mayıs Pazartesi akşamı Show Tv’de!

İÇERDE DİZİSİNİN 33. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

İçerde dizisinin son yayınlanan bölümü olan 33. Bölümünde Mert, bir şekilde Sarp’ın aslında polis olduğu gerçeğini öğrenmişti. Bundan sonra Mert de Sarp da içerde değildi ve birbirlerinin büyük bir düşmanı haline gelmişlerdi. Mert ise bu gerçekleri öğrendikten sonra adeta öfkeden deliye dönmüştü. Bu olanları ve öğrendiklerini hemen Celal’e anlatmak istiyordu. Fakat yine de bir yandan çok sevdiği Eylem ile Füsun’u tehlikeye atmış olma ihtimali de vardı. Bu nedenle Mert, bu öğrendiklerini kısa bir süre daha saklamak durumunda kalmıştı. Mert’in yapacakları konusunda önceliği de Kudret olmuştu. Mert, Kudret ile olan hesabını kapattıktan sonra sıra Sarp’a gelecekti. Öte yandan Yusuf Müdür ve Sarp da Mert’in gerçekleri öğrendiğinden habersiz bir şekilde bir plan yapmıştı. Celal de Kudret’in işini bu defa kesin bir şekilde bitirmek için bir hamle yapmıştı. Tüm bunlar olurken Celal, Mert’in kendisinden sakladığı o çok önemli gerçeği öğrenmişti. Sarp’ın ihaneti onun çok ama çok sinirlendirmişti. Öfke saçan Celal, Sarp’a ve çevresindeki herkese çok büyük zararlar vermeye yemin etmişti. Sarp’a hemen ulaşamadığı için de ilk hamlesi dükkanı ateşe vermek olmuştu.

Haberin Devamı