Gazete Vatan Logo

İçerde 33. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı!

Reytingleri alt üst eden İçerde dizisi dün akşam ekranlara geldi. Hemen arkasından merak edilen İçerde'nin 33. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Mert Celal Baba'ya neler anlatacak? Tüm gelişmeler Pazartesi akşamı İçerde'de olacak.

İçerde 33. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı!

Her bölümü ilgiyle takip edilen İçerde'de heyecan verici olaylar yaşanmaya devam ediyor. İçerde'nin 33. yeni bölümünden bir sahnesi yayınlandı ve Mert'in Melek'in mezarında konuşmaları verildi. Sarp'ın kim olduğunu öğrenen Mert bunu Celal Baba'ya anlatmaya karar verir, peki bundan sonra neler olacak? İşte İçerde'nin yeni bölümünde yaşanacakların bir kısmı...

İÇERDE 33. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Melek’in ölümü ile sarsılan Celal, kızını öldürmüş olan Kudret’i hemen öldürmek istemez, amacı ona acı çektirmektir. Fakat işler istediği gibi gitmez. Bunun sonucunda da karşılarına Yusuf Müdür ve ekibi çıkar.

Yusuf Müdür, hem iki ezeli düşmanı hem de yakalamak istediği iki kişiyi bir arada yakalar. Bunun sonucunda da Kudret’i yakalar. Devamında ise Celal, Kudret ile arasındaki işi bitirmek için tehlikeli bir yola başvuracaktır.

Mert artık polis olarak değil Celal’in adamı olarak bilinmektedir ve aynı zamanda Celal’in dışında hükmü geçecek olan tek kişidir. Sarp ise artık Mert ile çalışmak zorundadır ve bu durum da onu zor durumda bırakacaktır. Artık sadece Sarp, kendini ele vermemek için çalışmak zorundadır.

Haberin Devamı

Sarp, sevdiği kadının ölmesinin ardından yas bile tutamadan Umut’a ulaşabilmek için bir ışık görür. Melek, ardında Umut ile ilgili olan bir kaset bırakmıştır. Fakat Melek’in bırakmış olduğu bu kasetten haberdar olan tek kişi Sarp değildir.