Gazete Vatan Logo

İçerde 30. bölümünden ilk sahne yayınlandı!

Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi İçerde'de heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İçerde'nin 30. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yusuf Müdür ile konuşan Sarp Melek'i ve Umut'u alacağını söyler, peki bunu başarabilecek mi? Hepsi İçerde'nin yeni bölümünde olacak.

İçerde 30. bölümünden ilk sahne yayınlandı!

Dün akşam ekrana gelen fenomen dizi İçerde dizisinde nefesler tutuldu. İçerde'de Coşkun Mert ile Sarp'ın kardeş olduğu gerçeğini Yusuf Müdür'e anlattı. Peki Sarp ve Mert bu gerçeği öğrenecek mi? Handan'ın ölümünden sonra yıkılan Kudret Celal'i öldürmek için adamlarını göndermişti, peki bu isteğini gerçekleştirebildi mi? İçerde her Pazartesi Show TV'de...

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İÇERDE 29. BÖLÜM ÖZETİ

İçerde’nin yeni bölümünde Celal ile Kudret arasında savaş rüzgârları eserken dizinin ana karakterlerinden biri, Sarp ve Mert’in kardeş olduğunu öğrenecek. Gerçeği öğrenecek kişinin kim olduğu ise merakla bekleniyor. Peki Sarp ve Mert'in kardeş olduğunu hangi ana karakter öğreniyor?

Büyük sırrı öğrenen kişinin ve nasıl öğrendiğinin sır gibi saklandığı bölüm şimdiden takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Pazartesi akşamı heyecanın doruk noktasına ulaşacağı ‘İçerde’nin yeni bölümünde bu sırrı kimin öğreneceği cevap bulacak.

Celal’e ve Handan’ın ölümünden sorumlu olarak gördüğü herkese açık savaş ilân eden Kudret’in hamleleri merakla beklenirken ekran başındakiler, şoke edici bir sürprizle karşılaşacak. ‘İçerde’nin ana karakterlerinden biri, Sarp ve Mert’in kardeş olduğunu öğrenecek. Dizinin seyrini değiştirecek bu gelişme, ekran başındakileri de şoke edecek.

Haberin Devamı