Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumu internet takip uygulaması!

İBB Trafik Durumu İstanbul’da yaşayan vatandaşların sık sık kullandığı online bir hizmettir. İBB Trafik Durumu ücretsiz olup bütün vatandaşların kullanabileceği bir sistemdir. İBB Trafik Durumu için ayrıca bir bilgiye ya da şifreye de ihtiyacınız olmayacaktır.

İBB trafik durumu internet takip uygulaması!

Günlük hayatta bir yerden bir yere ulaşmak hepimizin derdidir. Bu ulaşımı ne ile sağlayacağımız ise yaşam standartlarımıza göre de değişmektedir. Git gide artan nüfus yoğunluğu yapılan göçler sebebi ile hizmet alanındaki yetersizlikler gün yüzüne çıktı. Özellik ile herkesin muzdarip olduğu bir konu ola trafikte artık insanlar bir yerden bir yere ulaşmayı bırakın bir adım bile öteye gidemez hale geldiler. Bunun da vermiş olduğu stresten dolayı trafik artık hayatımızı olumsuz etkileyen stres kaynaklarından biri olarak sayılmaktadır. Git gide artan bireysel araç kullanımının fazla olduğu ülkemizin özellik ile İstanbul şehrinde bu durum oldukça karışıktır.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

İstanbul büyük bir yerleşim merkezi olmakla birlikte Türkiye’nin göz bebeğidir. Buraya göçler her yıl artmaktadır. Bu da toplu taşıma araçlarına da yansımaktadır. Örneğin bir yerden bir yere ulaşımınızı otobüs ile yapmaya karar verdiniz ve otobüs durağında saatlerce gideceğiniz mevkiye güzergahı olan bir araç bekliyorsunuz ve sonunda saatlerce beklediğiniz araca bindiğiniz de kalabalık yüzünden ayakta ulaşımınızı sağlamak zorundasınız. Saatlerce beklediğiniz otobüste ayakta gitmek oldukça zor ve tehlikeli bir eylemdir. Artık insanlar hem bu tehlikeyi ortadan kaldırmak hem de bu konforsuzluğu engellemek amacı ile toplu taşıma araçlarından vazgeçip çözümü bireysel araç kullanımında buldu. Bu da trafikte oldukça fazla bir yoğunluğa sebep olmaktadır. İstanbul Belediyesi her ne kadar bu yoğunluğu seyreltmek için kendince çözümler bulsa da bu çözümler hızla tüketilmektedir. Yapılan yollar yapılan köprülerde bu yoğunluktan payını alarak hızla çözüm olmaktan çıkmaktadır. İBB Trafik Durumu sayesinde artık insanlar yola çıkmadan önce yola dair tüm bilgileri edinerek yolculuklarını bu doğrultuda yapmayı tercih etmektedirler. İBB Trafik Durumu sizlere online olarak sunulan internet bağlantısının bulunduğu her akıllı cep telefonlarından her bilgisayarlardan erişebileceğiniz önemli bir hizmettir. İBB Trafik Durumuna ulaşmanız için sizlerden ayrıca bir şifre de istenmeyecektir. İBB Trafik Durumunu yola çıkmadan önce kullanarak hangi yoldan gitseniz daha kısa sürede ulaşırım hesabını sizler için yapmaktadır. Hangi yolların kapalı olduğunu hangi yollardaki trafik akışının hızlı olduğunu ve buna benzer tüm bilgileri siz değerli vatandaşlara ücretsiz olarak sunmaktadır. İBB Trafik Durumundan her vatandaş ücretsiz olarak faydalanarak bir yerden bir yere gitme süresini kısaltmış olabilmektedir. Bu sistem gelişen teknolojiler sayesinde sizlere harita şeklinde sunularak yolları gözünüzde canlandırmaya yardımcı olacak ve bu şekilde daha kolay kavrayabilmenize sebep olacaktır.

Haberin Devamı