Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumu için online canlı takip uygulaması!

Teknolojinin günlük yaşamın her alanında kendisine yer edindiği 21.yüzyıl dünyasında İBB trafik durumu uygulaması yoğun şekilde kullanılıyor. Online İBB trafik durumu uygulaması ile İstanbul trafiği hakkında bilgi alınabiliyor. İBB trafik durumu uygulaması İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) resmi bir dijital kamu uygulamasıdır.

İBB trafik durumu için online canlı takip uygulaması!

21.yüzyıl dünyasında artık insanların ulaşım alanındaki ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacı ile otomobil teknolojisinin hızlı gelişiminden yoğun şekilde yararlanmasına neden oluyor. Bu durum dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye’de de nüfusun yoğun olduğu büyükşehirlerde çok ciddi trafik sıkışıklıklarının meydana gelmesine ve aynı zamanda da trafik sorunlarının ortaya çıkmasına neden oluyor. Türkiye’de bu durumun günlük yaşantı içerisinde en ciddi boyutta olumsuz etkileri gerçekleştirmekte olduğu kent olarak İstanbul ön plana çıkarken, günümüzde İstanbullulara yönelik olarak internet ortamı üzerinde İBB trafik durumu uygulamaları sunulmaya başlandı.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Günümüz modern yüzyıl teknolojileri sayesinde artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından geliştirilmiş olan ve İstanbulluların hizmetine sunulmuş olan İBB trafik durumu isimli uygulama İstanbulluların yaşamlarının neresinde bulunuyor olursa olsun İstanbul genelindeki anlık trafik durumu ile ilgili olarak bilgi edinebilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor. Bu yüzden de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. İstanbul genelinde gün boyunca çok ciddi boyutlara ulaşan İstanbul’daki trafik sıkışıklığı insanların gidecekleri yere ulaşabilme konusunda çok ciddi aksaklıklar ve gecikmeler yaşamasına ve aynı zamanda da yaşam standartlarının son derece ciddi boyutlarda olumsuz yönde etkilenmesine neden oluyor. İstanbul gibi dünya tarihinin ve modern yüzyıl dünyasının en popüler ve en önemli metropol kentine hiç de yakışmayan ve iyi bir izlenim yaratmamakta olan bu trafik sorununun çözümünün sağlanabilmesi amacı ile çok uzun yıllarda oldukça geniş kapsamlı olarak çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından uzun yıllardır İstanbul trafik sorununun sağlanabilmesi amacı ile geniş kapsamlı çalışmalar hem fiziki hem de dijital olarak gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde internet üzerinde yer alan İBB trafik durumu isimli uygulama İstanbul trafik sorunu çerçevesinde İstanbullulara yönelik olarak çok önemli bir avantaj sağlıyor. Çünkü günümüz modern yüzyıl teknolojileri sayesinde yaşamının her alanında nerede bulunuyor olursa olsun internet ortamına erişim gerçekleştirebilme şansına sahip olabilen İstanbullular, internet üzerinde yer alan İBB trafik durumu uygulaması aracılığı ile İstanbul genelindeki trafik durumu bilgisini son derece pratik bir şekilde öğrenebilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

İnternet üzerinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) resmi kamu hizmet uygulaması olan İBB trafik durumu uygulaması vatandaşlar tarafından son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. İnternet üzerinde yer alan İBB trafik durumu uygulaması tamamen ücretsiz olarak kullanılabiliyor. İnternet üzerinde yer alan ve 7 gün 24 saat İstanbul genelindeki anlık trafik durumu bilgilerini öğrenebilme imkanı vermekte olan online İBB trafik durumu isimli uygulama üzerinde yoğun trafiğin bulunduğu yollarda kırmızı grafik ile gösterilirken, nispeten daha açık yollar ise sarı renk grafik ile ve yolların açık olduğu noktalarda ise yeşil renkli grafik ile trafik durumuna ilişkin olarak ayrıntılı bilgiler sağlanıyor.

Haberin Devamı