Gazete Vatan Logo

Halil Konakçı kimdir, nereli, nerede görev yapıyor? İmam Konakçı ne dedi?

Ankara Melike Hatun Cami İmamı Halil Konakçı kadınlar için “Sokaklar kasap dükkanı gibi. Dedelerimizin yatak odasında göremediği kıyafetleri biz artık çarşıda pazarda görüyoruz" ifadesini kullanırken, erkeklere de "Ya hiç mi kıskanmıyorsun lan? Kızın, karın öyle sokağa çıkarken, video paylaşırken hiç mi vicdanın sızlamıyor?" ifadelerini kullanınca Halil Konakçı hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Halil Konakçı kimdir, nereli?

Halil Konakçı kimdir, nereli, nerede görev yapıyor? İmam Konakçı ne dedi?

Ankara Melike Hatun Cami İmamı olarak bilinen Halil Konakçı'ya ait video gündem oldu. Sosyal medyada paylaşılan videoda kadınlar için "Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık. 100 yıl önce dedelerimizin yatak odasında göremediği kıyafetleri biz çarşıda pazarda plajda görüyoruz" ifadesini kullandı.

Halil Konakçı kimdir, nereli?

Halil Kocakçı İzmir’de dünyaya geldi. İmam Koçakcı daha önce de Sezin Aksu’nun gündem olan şarkısına yaptığı yorumla dikkatleri çekmişti.

Halil Konakçı ne dedi?

Sosyal medyada paylaşılan videoda kadınlar için "Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık. 100 yıl önce dedelerimizin yatak odasında göremediği kıyafetleri biz çarşıda pazarda plajda görüyoruz" gibi skandal ifadeler kullanan Konakçı erkeklere yönelik de tepki çeken sözler sarf ediyor;

"Bu kadınların başında yok mu adamları abileri babaları kocaları? Geçtim helali haramı hadi buna inanmıyorsun. Tamam ateistsin, imanın zayıf... Ya hiç mi kıskanmıyorsun lan? Kızın, karın öyle sokağa çıkarken, video paylaşırken hiç mi vicdanın sızlamıyor? Benim aklım bu işi almıyor. Allah sonumuzu hayretsin."

Haberin Devamı