Gazete Vatan Logo

GSS Borç Sorgulama Ve Bağkur Borç Sorgulama

GSS borç sorgulama ve Bağkur borç sorgulama işlemlerinin detaylarını sizlere yazımızda anlatıyoruz. Hazırladığımız haberimizde GSS ve Bağkur borç sorgulama işlem detaylarını bulabilirsiniz.

Online olarak sunulan hizmetler arasında 4B kapsamında olan sigortalılar için Bağkur borç sorgulama da yapılabilmektedir. Bu bakımdan kişilerin ilgili hizmet sayfasında giriş yapması yeterli olacaktır. Bağkur borç sorgulama yapmanız için SGK tarafından sunulmuş olan ve e devlet kapısı üzerinden yayınlanan 4B borç durumu hizmetinden yararlanmanızgerekmektedir.

GSS BORÇ SORGULAMA

SGK BORÇ SORGULAMA

BAĞKUR BORÇ SORGULAMA

Bağkur borç sorgulama

Bağkur borç sorgulama için e devlet kapısı giriş sonrasında 4B işlemlerinden yararlanarak borç durumunuzu görüntüleyebilirsiniz. Bağkur borç sorgulama kapsamında öğreneceğiniz bilgiler güncel bilgiler olduğu için tüm borçlarınızı görüntüleyebilirsiniz. Bağkur borç sorgulama yaptıktan sonra açılacak olan sonuç sayfada Bağkur borç sorgulama kapsamındatüm bilgiler yayınlanmaktadır. Bu bakımdan herhangi bir zorluk yaşamadan kolay bir şekilde Bağkur borç sorgulama yapabilirsiniz.

GSS Borç Sorgulama

Bağkur gibi GSS için de borç sorgulama işlemi yapılabilmektedir. GSS borç sorgulama işlemleri için yine e devlet kapısıüzerinden SGK tarafından hizmet sunulmaktadır. Bu bakımdan giriş yaptıktan sonra kolay bir şekilde tüm hizmetlerden yararlanabilir ve borç sorgulamayapabilirsiniz GSS borç sorgulama için Genel Sağlık Sigortası sistemine dahil olan kişilerinsorgulama yapması gerekmektedir. Eğer sisteme dahil değilseniz herhangi bir borç bilgisi olmayacaktır. GSS sağlık sigortasından yaralanan kişilerin her ay ödemesi gereken primlerin ödenmemesi durumunda GSS borç sorgulama sonuç sayfasında bu borçlar yayınlanmaktadır. Yayınlanan borçlar üzerinden de kolay bir şekilde GSS işlemlerinizi takip ederek yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gerek Bağkur, gerekse de GSS borç sorgulamasonrasında ödeme yapmak istiyorsanız, sayfada yer alan ödeme adımların takip etmeniz gerekmektedir. Ödeme adımların takip etmeniz ile birlikte ayrı bir ödeme sayfasında yönlendirilecek ve buradan kredi kartı bilgilerinizi girerek ödemeniziyapabileceksiniz. Bu bakımdan herhangi bir zorluk yaşamadan tüm borç sorgulama yapabilir hem de ilgili hizmetler için var olan borçlarınızı online olarak ödeyebilirsiniz

Haberin Devamı