Gazete Vatan Logo

Gökhan Gözükan kimdir?

Televizyonların sevilen yarışma programı Survivor 2017’de gönüllüler takımında yarışan yarışmacı Gökhan Gönül, takımında önde çıkan isimlerden bir tanesidir. Bir süre modellik yapmış ve boks ile de yakından ilgilenmiş olan Gökhan Gözükan kimdir?

Gökhan Gözükan kimdir?

Gökhan Gözükan, sportif ve güçlü yapısı ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Yarışmada yaşadığı sakatlıklardan dolayı katıldığı yarışmaların sayısı azdır.

Gökhan Gözükan Kimdir?

1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş olan Gökhan Gözükan, bir dönem modellik ile uğramıştır. Vücut geliştirme sporları ile ilgilenen yarışmacı boks gibi sporlarla da ilgilenir. Gökhan Gözükan güçlü ve sportif vücut yapısıyla da rakiplerinden daha güçlü biri olarak öne çıkar. Bundan dolayı da rakipleri tarafından tehlikeli olarak görülür. 34 yaşında olan Gökhan Gözükan, yarışmaya katılmadan önce 1.92 metre boyunda ve 86 kilodaydı. Survivor 2017 yarışması için yapılmış olan 300 bin başvuru arasından seçilerek gönüllüler takımında yarışmak için hak kazandı. Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizide de bir zamanlar rol aldı. Diziyi izlemiş olan seyirciler yarışmacıyı ordan da tanıyabilir.

Survivor Gökhan Gözükan Kimdir? Tıkla Öğren!


Survivor yarışmasında özellikle hırsı ile ön plana çıkan gönüllüler takımında bulunan yarışmacı, takım arkadaşı olan Volkan ile girdiği sert tartışmanın ardından dikkatleri üzerine çekti. Liderlik kavgası sonunda iki gönüllüler takımı oyuncusun birbirleri hakkında bulundukları söylemler hem takım arkadaşlarını hem de ekran başındaki izleyicileri şaşırtmıştır. Gökhan Gözükan, bale sanatçısı Seda İnci ile nişanlıdır. Yarışmacı, Survivor yarışmasına katılmadan önce sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak arkadaşları tarafından yapılan başarı dileklerini kabul etti.

Yarışma öncesinde de mücadeleye son nefesine kadar devam edeceğini açıklayan Gökhan Gözükan, boks ve vücut geliştirme sporları dışında web tasarım, dijital reklam ve gayrimenkul gibi alanlar ile de uğraşmaktadır. Tün bunların dışında kendisinin koyu bir Beşiktaşlı olduğu biliniyor.
Survivor 2017 yarışmasında yarışmacıların genel istatistiklerine bakıldığında, puan tablosunda 10. sırada yer alan Gökhan Gözükan yarışmada toplam 153 yarışmada yarışmış. Bu 153 yarışma içinden 67 tanesinden galibiyet ile ayrılırken 86 tanesinden de mağlubiyet ile ayrıldı. Yarışmada almış olduğu toplam puan, 121’dir.

Haberin Devamı