Gazete Vatan Logo

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta? GS FB derbisi hangi kanalda?

Galatasaray Fenerbahçe derbisi için nefesler tutuldu. Maça saatler kaldı. İki ezeli rakip Nef Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Futbolseverler, Galatasaray Fenerbahçe maçının saatini ve kanalını araştırıyor. Peki, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta? GS FB derbisi hangi kanalda? Galatasaray-Fenerbahçe maçı kanalı ve muhtemel 11'leri!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta? GS FB derbisi hangi kanalda?

Galatasaray Fenerbahçe derbisine saatler kaldı. Süper Lig'in 13. haftasında zirve yarışından daha fazla uzak kalmak istemeyen iki dev; Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Galatasaray ile Fenerbahçe, Nef Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bu akşam Nef Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Halil Umut Meler yönetecek. Saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

GALATASARAY-FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Berkan, Cicaldau, Halil, Feghouli, Kerem, Mohamed

Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Kim Min-Jae, Szalai, Sosa, Mert Hakan, Osayi, İrfan Can, Ferdi, Mesut Özil, Berisha

55 YIL SONRA İLK OLABİLİR!

Derbi biletlerini günler öncesinden tüketen Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe karşısında takımlarını 52 bin kişiyle destekleyecek.

Fenerbahçe'ye karşı ligde çıktığı son 8 maçı da kaybetmeyen Galatasaray, 55 yıl sonra bir ilki gerçekleştirmeye çok yakın. En son 1964-1966 arasında 9 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Aslan, Gündüz Kılıç'ın rekorunu bu akşam egale edebilir.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılılar en son 24 Nisan 1964 ile 13 Kasım 1966 arası 9 maçlık bir seri yakalamış ve bu; ezeli rakibi karşısında ligdeki en uzun kaybetmeme periyodu olmuştu. O zamanki teknik direktör Gündüz Kılıç'ın rekorunu Fatih Terim bu akşam egale etmeye çalışacak.

Süper Lig'de 4 maçtır kazanamayan Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı son zaferini bin 673 gün önce deplasmanda kazandı. Kanarya, sonrasında oynanan 8 lig derbisinde 18 puan kaybetti.