Gazete Vatan Logo

Fenerbahçe Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, Rizespor ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe ile Rizespor Ülker Stadyumu'nda bu akşam kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe Rizespor mücadelesinde Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Atilla Karaoğlan görev yapacak. Fenerbahçe, son 6 karşılaşmadaki kötü gidişatı durdurarak Rizespor maçından galibiyetle çıkmak istiyor. Peki, Fenerbahçe Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Rizespor kadrosu!

Fenerbahçe Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler

Süper Lig heyecanı devam ediyor. Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe evinde, Rizespor'u ağırlayacak. Son 6 maçta tek galibiyet alabilen Fenerbahçe puan arayışında. Ülker Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak iki takımın muhtemel 11'leri de merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Rizespor kadrosu!

FENERBAHÇE - RİZESPOR MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Rizespor maçı 5 Aralık Pazar günü (bugün) saat 19:00'da Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Rizespor karşılaşması beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE - RİZESPOR MUHTEMEL 11'LERİ

Sarı-lacivertli ekip, Rizespor maçında 3 cezalı futbolcusundan yararlanamayacak. Sahasında oynayacağı karşılaşmada Novak kırmızı, Zajc ise sarı kart cezalısı olduğu için görev alamayacak. Bu oyuncuların yanı sıra PFDK'dan rakip takım futbolcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2 maç men cezası alan İrfan Can Kahveci forma giyemeyecek.

Rize ekibinde, ameliyat olan Ronaldo Mendes kadroda yer alamayacak. Hafta boyunca takımla çalışan Gökhan Gönül'ün ise ağrılarının devam etmesi nedeniyle kadroda yer alması beklenmiyor.

Haberin Devamı

İşte Fenerbahçe - Rizespor maçı muhtemel 11'leri

FENERBAHÇE: BERKE, FERDİ, TISSERAND, KIM, SZALAI, GUSTAVO, CRESPO, MESUT, ROSSI (MERT), OSAYI, SERDAR DURSUN

Ç. RİZESPOR: GÖKHAN, BAIANO, SELİM, HOLMEN, CEMALİ, SABO, DOKOVIC, UMAR, BOLDRIN, BOYD, POHJANPOLO

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son 6 karşılaşmada tek galibiyet alabildi. Son maçlarda 8 kez fileleri havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 11 gole engel olamadı.