Gazete Vatan Logo

Facebook ve Twitter dün neden yavaşladı?

İstiklal'de meydana gelen Terör saldırısının ardından Facebook ve Twiiter'da dün yavaşlama oldu. Facebook ve Twitter kullanıcıları dün çoğu kez yavaşlamanın nedenini merak etti. Peki Facebook ve Twitter dün neden yavaşladı? İşte ayrıntılar...

Facebook ve Twitter dün neden yavaşladı?

İstiklal'de meydana gelen Terör saldırısının ardından Facebook ve Twiiter'da iki gündür yavaşlama yaşandı? Peki Facebook ve Twitter neden yavaşladı? İşte ayrıntılar...

Twitter ve Facebook'ta bazı kullanıcılar zaman zaman sayfalar ve hesaplar arası geçiş rahat sağlayamıyor. Bazı internet sağlayıcılarında zaman zaman açılan sayfalar, bazen de açılmıyor. Henüz yetkili birimlerden konuya ilişkin bir açıklama yapılmadı.

Dün İstiklal'deki olay sonrası özellikle Twitter'da Nişantaşı ve Bayrampaşa gibi bölgelerde de patlama olduğuna dair iddialar ortaya atılmıştı. Ancak İstanbul Valilisi Vasip Şahin, oluşan bilgi kirliliği sonrası iddiaların asılsız olduğunu açıklamıştı.

Twitter ve Facebook erişiminin yavaşlamasından dolayı pek çok sosyal medya kullanıcısının Twitter ve Facebook'a yurtdışı DNS adreslerine girerek kullandıkları belirtiliyor.