Gazete Vatan Logo

Evlat Kokusu 7. yeni bölümünde Zeyno çocuğunu alabilecek mi?

Evlat Kokusu 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Evlat Kokusu'nun yeni bölümünde Zümrüt'ün boşanma kararı şoke ediyor. Zeyno'nun çocuğuna kavuşup kavuşamayacağı ise merak konusu oldu. Evlat Kokusu bu akşam Kanal D'de olacak.

Evlat Kokusu 7. yeni bölümünde Zeyno çocuğunu alabilecek mi?

Evlat Kokusu yeni bölümüyle bu akşam duygusal anlar yaşatacak. Evlat Kokusu'nda Aslan ile Zeyno arasında neler yaşanacak? Aslan'ın aşk itirafı üzerine neler değişecek? Tüm merak edilenler bu akşam Evlat Kokusu ile Kanal D'de olacak.

EVLAT KOKUSU 7. BÖLÜM FRAGMANI

EVLAT KOKUSU 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI

EVLAT KOKUSU 7. BÖLÜM ÖZETİ

Davanın seyri değişiyor, Zümrüt boşanmaya karar veriyor!

Zümrüt ile Zeyno’yu karşı karşıya getiren Serdar, Çınar’ı Zeyno’ya vereceğini söyler. Zümrüt ise ağabeyi Serdar’ın bu planına şiddetle karşı çıkar. Zeyno ile Serdar arasında gerilim tırmanırken Aslan olaya müdahale eder. Aslan artık en büyük düşmanının Serdar olduğunun farkındadır.

Çocukları da alarak bir arkadaşının evine yerleşen Zümrüt köşke geri dönmemeye ve Aslan’dan boşanmaya kararlıdır. Zeyno’yla gittikçe daha fazla yakınlaşan Aslan ise bir tartışma anında duygularını Zeyno’ya itiraf eder. Çınar’ın velayet davasının görüleceği gün gelir. Ancak ortada ne Çınar ne de Zümrüt vardır. Zümrüt’ün çocuklarla birlikte yurt dışına çıkacağını öğrenen Aslan, havalimanından eli boş döner. Elinde DNA raporu olan Zeyno bu davayı kazanacağından emindir ancak beklenmedik bir kişinin tanıklığı olayın bütün seyrini değiştirir.

Haberin Devamı

Evlat Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!