Gazete Vatan Logo

Erkeğim benimle boks yapsın

"Erkeğin senin için ne yapsın" sorusuna sahne ve podyum dünyasından ilginç cevaplar geldi

Bu aralar çok meşhur olan "Erkeğin dolgun saçların uğruna ne yapsın” sloganlı reklam kampanyasından esinlenip, televizyon, dizi, sahne ve podyum dünyasının birbirinden ünlü isimlerine “Erkeğin senin için ne yapsın?” sorusunu yönelttik. Fatoş Kabasakal, Tuğba Özerk, Ebru Destan, Burcu Esmersoy, İpek Tuzcuoğlu, Çağla Kubat ve Tuğba Özay birbirinden ilginç cevaplar verdi.

Fatoş Kabasakal: Galatasaray tribününde Fenerbahçe forması giysin


Erkek, kadını için ne yapsa azdır. Öyle bir tek şeyle kurtulamaz. Ama benim hoşuma şu gidebilir. Fanatik Fenerbahçeliyim. Galatasaray maçının olduğu bir gün üstüne Fenerbahçe forması giyerek Galatasaray tribünlerine çıksın. Hiçbir erkek böyle bir çılgınlık yapamaz. Aşkını ancak bana böyle ispatlayabilir.

Tuğba Özerk :Ayakkabılarıma karışmasın

Ben İzmir kızıyım. Kanım da, ruhum da delidir. Deliliğin sınırı yoktur. Bu konuda da isteğim farklı olabilir. Erkeğim benim için kaprislerimi anlayışla karşılasın. Ayakkabı koleksiyonuma karışmasın. Yemek sofrasını birlikte toplamamız benim için yeterli olacaktır sanırım.

Çağla Kubat: Bana Hawaii’de sürpriz yapsın

Sporcu ve çok seyahat eden biri olduğum için erkek arkadaşımın buna yönelik bir sürprizi hoşuma gidebilir. Hawaii’de yarışırken kafamı kaldırdığımda yanımdan sörfüyle geçmesi beni şok edebilir. Bana yapacağı en büyük sürpriz bu olabilir. Benim olduğum yere benden habersiz gelip bunu yapması harika olurdu.

Ebru Destan: Benden yemek beklemesin yeter

Erkeğin benim için bakımlı olması çok önemli. Beni motive etmeli, işime katkıda bulunmalı. Bir de tabii ki, lüks tutkum var buna karışmasını istemem ve yemek yapmak için beni beklemesin yeter.

İpek Tuzcuoğlu: Beni dansa götürsün

Dans tutkunuyum. Benim için tüm programlarını, maçlarını, toplantılarını iptal ederek dansa götürebilir. Veya çok özel bir dans gösterisini de izleme programı hazırlayabilir. Birde tabii ki, sigara içmesin.

Burcu Esmersoy: Tavla oynarken bilerek yenilsin

Erkek arkadaşımın dakik olması çok önemli. Benim için çok şık giyinmesini isterim. Trafik canavarı olmasını istemem. Bana özel yemek yapabilir. Benle tavla oynarken de bilerek yenilmesini isterim

Asena: Benimle boks yapsın

Beni zorla tatile götürmesini istemem. Tatil yapmaktan nefret ederim. Benimle spor salonuna gelip saatlerce boks ve kickboks antrenmanı yapabilir. Tabii maç yaparsak benim galip gelmemi sağlayabilir.

Seçkin Piriler: Bana albüm yapsın

En büyük hayalim albüm yapmak. Benim için böyle bir girişim yapmasını isterdim. Romantizmi seviyorum. Kırmızı güllerle bir gün evi donatmasını isterim. Paris veya Venedik gibi atmosferi özel olan bir yerde de doğum günü sürprizi yaşamak isterim.

Haberin Devamı